Referenser 

För oss är det väldigt viktigt att du som kund blir helnöjd med vår produkt och det arbete vi utför. Nedan kan du läsa om några av våra kunder och se hur deras tvättstugelösningar ser ut. Det finns många möjligheter och lösningar beroende på vilka behov du har.  

Brf Karlstadshus 10

Brf Karlstadshus 10 är en av våra nöjda bostadsrättsföreningar. Att lägga ner lite extra tid och kärlek på tvättstugan initialt visar sig vara ett vinnande koncept i längden. Brf Karlstadshus 10 är ett bra bevis på det. 

Brf Bosvedjan

Brf Bosvedjan är en av Sveriges största bostadsrättsföreningar med 1033 lägenheter. Föreningens 50 stycken tvättstugor renoveras och utrustning från PODAB installeras i samtliga. Fastighetsförvaltarna och de boende i Brf Bosvedjan ger tvättstugorna tummen upp. Läs mer om projektet.

Light Factory Nyx

På Mölndalsvägen i Göteborg hittar man en tvättlounge med både tvättmaskiner och mjuka soffor. Man ville skapa en elegant men ruff och avskalad industrimiljö där man kan hänga med kompisar och kanske plugga under tiden man tvättar. Tvättloungen ligger i entréplan och består av produkter från PODAB. 

MKB Fastighets AB

MKB Fastighets AB har i samarbete med PODAB skapat en miljötvättstuga i Nydala. Vi installerade tvättmaskiner som enbart körs med biotekniskt tvättmedel, vilket innebär tvätt på lägre temperaturer med minskad el- och vattenförbrukning som följd. Samtidigt som utsläpp av kemiska ämnen minskar. 

Fastighets AB Trianon

De nya energismarta tvättstugorna har större kapacitet och är betydligt billigare i drift, vilket sparar pengar. Elva stycken totalrenoverade tvättstugor med tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp ger en årlig besparing på ca 200 000 kr i driftskostnader.

Gesang Fastighets AB

Henrik Gesang, fastighetsägare i Göteborg, blev inspirerad av drömtvättstugan i Karlstad och bytte ut maskinbeståndet till nya PODAB-maskiner. Han lade även ner mycket energi på att göra tvättstugan, på Hjalmar Brantingsgatan 15, extra trivsam, vilket uppskattas mycket av hyresgästerna. 

Södra Älvsborgs Räddningstjänstförbund

Strax utanför Borås ligger Guttasjön, en av Sveriges modernaste övnings- och utbildningsanläggningar för brandmän. De har nya tvättmaskiner med specialanpassade program för räddningstjänsten samt torkskåp som torkar larmställ effektivt och skonsamt.  

Sesab Service använder PODABs mopptvättmaskiner

Sesab Service

Sesab Service är ett serviceföretag med lokalvård som huvudnäring. De utför alla typer av städuppdrag, t ex hemstäd, kontorslokaler, större skolor, industrier och verkstäder. På det nya regionkontoret i Göteborg har precis ny tvättutrustning installerats. Nyfiken på vad Johan Seppälä (Regionchef Väst) har att säga om den nya utrustningen?