Cleanhouse investerade i nya mopptvättmaskiner

0

Cleanhouse är grossister inom städ och lokalvård som erbjuder ett komplett sortiment till städföretag. Allt från städ- och kontorsmaterial till utbildningar. Dessutom har de ett tvätteri där de tvättar åt sina kunder. Här tvättas all typ av städutrustning som sedan levereras rent och städklart direkt till kunden.
 
Hos Cleanhouse hittar ni följande utrustning från PODAB:

”Vi vill leverera kvalitet till våra kunder”

Cleanhouse är ett företag som har varit verksamma i 10 år. Under åren har de växt och flyttat till helt nya lokaler i Bromma. De hade tidigare ett hopplock av gamla mopptvättmaskiner från olika märken men ville jobba mer seriöst och valde att investera i nya professionella mopptvättmaskiner från PODAB.
 
”Vi vill leverera högsta kvalitet till våra kunder. Därför valde vi att satsa på nya professionella moppmaskiner. Valet föll på PODAB då det är ett bra varumärke och vi har fin kontakt med organisationen. Är det något vi behöver löser dom det fort och det är viktigt för oss. Våra kunder är supernöjda och vi har kvalitetssäkrat vårt arbete med PODABs maskiner” – säger Petros Zaos, ägare av Cleanhouse.
 

Nya mopptvättmaskinerna ger bättre tvättresultat 

Tvättmaskinerna hos Cleanhouse har specialanpassade program för varje typ av mopp. Med tidstyrda program får deras kunder exakt rätt fuktighet på mopparna, vilket resulterar i ett bättre städresultat.
 
”Det är stor skillnad med den nya tvättutrustningen. Det går lättare att tvätta nu och vi får bättre tvättresultat. Vi kan alltså leverera renare städutrustning, vilket är viktigt. Våra kunder bryr sig om kvalitet och de är nöjda. En annan stor förbättring är att maskinerna är effektiva och det tar kortare tid att tvätta samtidigt som vi gör en stor vatten- och energibesparing. Bättre ekonomi för oss och bättre för miljön” – fortsätter Petros.

Driftsäkra tvättmaskiner med rätt kapacitet

Det kan vara svårt att välja rätt tvättutrustning som passar verksamheten och håller över tid. Då underlättar det om man får specialisthjälp som kan rekommendera anpassade produkter för ändamålet. Så här gick det till när Cleanhouse köpte sin utrustning.
 
”Vi såg över vårt behov och funderade bland annat på vilken kapacitet vi behövde. Vi gick igenom vad som krävdes och fick bra hjälp av PODABs säljare. Vi valde de produkter som rekommenderades och de har visat sig vara väldigt driftsäkra, vilket är avgörande för vår verksamhet. Vi behövde rejäla tvättmaskiner och torktumlare som klarar av att gå på högvarv, fem dagar i veckan från 07.00 till 16.00. Den nya maskinparken klarar det utan problem och eftersom vår verksamhet växer kommer vi inom kort komplettera med ytterligare maskiner” - avslutar Petros. 

"Vi vill leverera högsta kvalitet till våra kunder. Därför valde vi att satsa på nya professionella moppmaskiner. Valet föll på PODAB då det är ett bra varumärke och vi har fin kontakt med organisationen. Är det något vi behöver löser dom det fort och det är viktigt för oss. Våra kunder är supernöjda och vi har kvalitetssäkrat vårt arbete med PODABs maskiner."

- Petros Zaos, ägare av Cleanhouse.

Vilken utrustning passar er verksamhet?

PODAB har mer än 20 års erfarenhet av mopptvättutrustning och har levererat tusentals maskiner till nöjda kunder över hela landet. Tillsammans med ledande företag i branschen har vi utvecklat specialprogram för att optimera tvättresultatet för städklara moppar. I vårt kompletta sortiment ingår även torktumlare, automatiskt  doseringssystem och andra nödvändiga tillbehör som gör tvätthanteringen enklare och arbetsmiljön betydligt bättre. 

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: