Välkommen in i Drömtvättstugan 2.0

Drömtvättstugan - fokus på trivsel i tvättstugan

Johanna Rydeman och Julia Larsson, Brf Steglitsen

Brf Steglitsen vann drömtvättstugan!

För att fira PODAB 75 år och visa hur man med enkla medel skapar funktion, tillgänglighet och trivsel i tvättstugan utlystes en tävling. Vinsten var en drömtvättstuga som Brf Steglitsen i Arlöv kammade hem. De hade en önskan om att få en energisnål och trivsam tvättstuga som var tillgänglig för alla i föreningen, både barnfamiljer och pensionärer.

På PODAB har vi som vision att skapa bekymmersfria tvättstugor och vi är övertygade om att tvättstugor med högre trivselfaktor används oftare och tas om hand på ett bättre sätt. I drömtvättstugan är produkterna av högsta kvalitet och extremt energisnåla. Det som är extra speciellt är den inbjudande och härliga atmosfären. Johanna Rydeman som skickade in det vinnande bidraget i tävlingen säger det bäst själv:

    - Man kan ju föreställa sig att få nya maskiner och att det kommer vara lite finare, men det var ju så mycket mer! Möbler som matchade, tvättskåpet och tvättställningen, allt var så enhetligt. Och alla mysiga detaljer, de gör jättemycket för trivseln. Det var någonting jag inte hade kunnat föreställa mig, att en tvättstuga kunde vara trivsam.

Praktisk tvättstuga som är otroligt trivsam

"De som har varit här och tvättat är helt begeistrade och säger saker som; det är ju så fint, man vill ju inte gå, man vill vara kvar. Jag tror den nya tvättstugan kan göra mycket för föreningen, man blir stolt och man känner, den här vill jag ta hand om!"
 
- Johanna Rydeman, BRF Steglitsen

Vill du ha hjälp med att skapa din drömtvättstuga?

Vill du veta mer om hur du kan skapa en egen drömtvättstuga eller har du frågor om vår utrustning? Kontakta oss så hjälper vi dig. 

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: