Hög kvalitet på utrustningen hos Brf Karlskogahus 11

Gemensam tvättstuga

Böda Sand camping

Riksbyggens BRF Karlskogahus nr 11 är en stor bostadsrättsförening med 246 lägenheter i Karlskoga. Föreningen bildades år 1964 och är den största Riksbyggeföreningen i Värmland. De har 5 stycken tvättstugor som alla är utrustade med tvättutrustning från PODAB. De har även ett torkrum med avfuktare och ett mangelrum. 

Eftersom Brf Karlskogahus 11 är en stor förening är det många som använder de gemensamma utrymmena. Det underlättar när det är trivsamt i tvättstugorna och det är bra att maskinerna är enkla att använda.

- Vi har aldrig hört att det varit svårt eller att man inte förstår hur maskinerna fungerar. Tvärt om har jag hört att produkterna är enkla att använda. Både unga och äldre tvättar på som bara den, det går för fullt, säger Siv Andersson, ordförande i föreningen. 

I tvättstugorna har följande tvättutrustning från PODAB installerats:

Bytte de gamla PODAB maskinerna mot nya 

Brf Karlskogahus 11 är Värmlands största förening och det är många som använder de gemensamma utrymmena. Föreningen har 5 tvättstugor som används flitigt och i genomsnitt körs 1500 tvättar per år. 

2017 beslutade sig föreningen för att uppdatera tvättstugorna. De bytte då ut de äldre PODAB-maskinerna mot nya robusta och driftsäkra maskiner från PODAB som passar i deras tvättstugor med hög belastning. 

"De nya produkterna fungerar utmärkt och så blev det så snyggt i tvättstugan. Vi får den bästa servicen av PODABs samarbetspartner Bravida Karlskoga och deras tekniker Johnny ser till att allt fungerar perfekt. Alla i styrelsen tycker att vi har ett gott samarbete med Johnny och litar på hans kompetens och kunnande. Med en så fin service blir valet enkelt", menar Siv Andersson, ordförande i föreningen.

Viktigast är kvalitet och service

Det underlättar när det är trivsamt i tvättstugorna och när maskinerna är enkla att använda. En hög belastning kräver även att produkterna har god kvalitet och fungerar. Siv har bott i föreningen sedan 1967 och använder själv tvättstugan. Hon förklarar att en stor anledning till att föreningen valde PODABs maskiner igen var den goda servicen och kvaliteten. 

”En stor anledning till att vi valde PODABs maskiner igen är den goda servicen och kvaliteten. Det märks att ni bryr er om hur kunderna har det och följer upp hur det fungerar även efter att produkterna installerats. Servicen och supporten vi får från Bravida Karlskoga är jättebra. Vi vet att det kommer att fungera och det finns inga förbättringspunkter. Är man nöjd, så är man!" säger Siv Andersson. 

Vi vet att det kommer att fungera
och det finns inga förbättringspunkter.
Är man nöjd, så är man!

 - Siv Andersson, ordförande i föreningen.

Gemensamma tvättstugan

PODAB har alla produkter som krävs för att skapa bekymmersfria tvättstugor. I vårt sortiment finns allt från tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och torkrumsutrustning till manglar och tillbehör. Oavsett vilket behov du har hjälper vi dig att ta fram en anpassad lösning som passar för just din verksamhet. Vi har sortimentet och kompetensen att skräddarsy en komplett tvättanläggning för dig. 

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: