Göteborgs Stadsmission

Ideell verksamhet

gåva till stadsmissionen

Vid Stigbergstorget i centrala Göteborg ligger en av verksamheterna som drivs av Göteborgs Stadsmission. Varje dag, året om hjälper de personer som lever i fattigdom. Verksamheten är i stort behov av bidrag och 2020 kunde vi på PODAB förse dem med ny tvättstugeutrustning.
 
Här hittar ni följande produkter:

"Det betyder hur mycket som helst"

Magnus Kölbring är arbetsledare på Göteborgs Stadsmission. Han arbetar med allt från transporter och bilar till fastighetsskötsel av fastigheten.
 
”När vi fick reda på att vi skulle få ny tvättmaskin och torktumlare i julklapp av PODAB blev vi själaglada. För oss hade det varit en investering som vi inte hade haft råd med,” säger Magnus Kölbring när vi frågade om vår gåva gjort skillnad.

”Det betyder hur mycket som helst. Vår verksamhet är väldigt beroende av gåvor, och vi har haft det särskilt tufft under pandemin”, fortsätter han.

Tvättmaskinerna används i första hand av lokalvårdarna och det som tvättas är allt från sängkläder, handdukar och lakan till städutrustning. Alltså textilier som används inom driften. Verksamhet är alltid öppen, så maskinerna snurrar varje dag, hela dagarna, året om.

Snabb och hållbar tvättstugeutrustning

”Vi hade tidigare hushållsmaskiner, där en vanlig vittvätt tog tre timmar. Ett upplägg som inte är hållbart i vår verksamhet. I samråd med Thomas Koch, vår kontakt på PODAB, diskuterade vi vilka modeller som passade vår verksamhet bäst. Vi hade önskemål om snabba program och att utrustningen håller över tid. Nu har vi en StreamLine TM 9070 och en StreamLine T 9153 K och den största skillnaden är att vi får tvättat trippelt så mycket på ett arbetspass som tidigare. Så den nya tvättutrustning är väldigt tidsbesparande. Dessutom är maskinerna otroligt driftsäkra och användarvänliga,” säger Magnus. 

Att skänka en tvättmaskin och torktumlare till någon av Stadsmissionens regionala verksamheter är en årlig jultradition på PODAB. Vi hjälper till med det vi kan allra bäst, nämligen professionell tvättstugeutrustning!

Den största skillnaden är att vi får tvättat trippelt så mycket på ett arbetspass som tidigare. Så den nya tvättutrustning är väldigt tidsbesparande. Dessutom är maskinerna otroligt driftsäkra och användarvänliga.

 - Magnus Kölbring, arbetsledare Göteborgs Stadsmission

 

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: