Tvättstugelösningar

Tvätta hållbart gynnar alla 

Hållbar gemensam tvättstuga ett vinnande koncept

Hur kan valet att tvätta i den gemensamma tvättstugan bidra till ett hållbart samhälle? Det gör större skillnad än många tror att dela på tvättstugeutrustningen. I flerbostadshuset är det många som kan samsas om samma maskiner vilket innebär att man sparar energi och vatten samtidigt som avfallet minskar. 

Varför minskar avfallet om jag tvättar i en gemensam tvättstuga?

Delar många personer på maskinerna behöver det inte tillverkas lika många. Alltså sparar vi in på råvaror och energi. Professionell tvättstugeutrustning håller betydligt mycket längre, är energieffektivare och drar inte lika mycket vatten som hushållstvättmaskiner. När maskinerna har gjort sitt och måste skrotas har det en stor klimatpåverkan, så ju färre maskiner som skrotas desto mindre avfall.

Vad är vinsten för dig med att tvätta i en fastighetstvättmaskin?

Många tror att det är enklare och går snabbare att tvätta i egen tvättmaskin i lägenheten. Det är ofta motsatsen, med den enkla förklaringen att du förmodligen tvättar oftare om du har tvättmaskinen nära till hands och inte fyller upp maskinen i lika stor utsträckning. Du kanske känner igen dig i att alltid ha en tvätt på gång. Det är bättre att samla ihop och tvätta undan din tvätt på samma gång. Du tvättar hållbart samtidigt som du inte behöver lägga så mycket tid på att ta hand om tvätten utan allt är fix och färdigt på några få timmar.

Vad får dig att tvätta hållbart?

Professionella maskiner i den gemensamma tvättstugan är effektivare och du har ofta tillgång till bättre torkmöjligheter i form av torktumlare, torkskåp och torkrum. Din smutsiga tvätt blir ren, torr och redo att läggas in i garderoben på bara några timmar. Det är ju bra argument för att tvätta hållbart, eller hur? Men vi förstår att det kanske behövs något mer för att ta steget och tvätta hållbart i den gemensamma tvättstugan.

Hållbart med en funktionell och TRIVSAM gemensam tvättstuga!

Det är klart att produkterna i tvättstugan ska fungera på ett bra sätt, tvätta rent och torka dina kläder snabbt och effektivt. Men vi vill göra mer! Vår erfarenhet säger att tvättstugor med högre trivselfaktor används oftare och dessutom sköts bättre. Vår filosofi är att rekommendera rätt produkter OCH skapa trivsel, funktion och tillgänglighet. Med enkla medel kan den gemensamma tvättstugan bli ett ställe man tycker om att tvätta i. 

En hållbar gemensam tvättstuga är den som används

Kan vårt uppdrag att skapa trivsel i den gemensamma tvättstugan bidra till ett hållbart samhälle? Vi är övertygade om det och jobbar hårt för att göra tvättstugan attraktiv för de boende så att de faktiskt använder den. Samtidigt gynnar det fastighetsägaren eftersom en trivsam och väl fungerande gemensam tvättstuga ökar värdet på fastigheten. Följ med oss på resan mot ett mer hållbart samhälle där vi på köpet får nöjda hyresgäster och fastighetsägare. 

Boka kostnadsfri rådgivning och energikalkyl

Vill du också veta hur stora besparingar du kan göra i din tvättstuga? Vi hjälper dig att effektivisera den gemensamma tvättstugan och ger dig kostnadsfri rådgivning. Boka ett möte med oss! Vi inventerar er tvättstuga, tar fram en energikalkyl och visar hur mycket ni kan spara i energi- och vattenkostnader med ny tvättstugeutrustning. Ring oss idag på 031-752 01 00 så berättar vi mer!

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: