Vi hjälper dig hela vägen

Hjälp hela vägen

Hos oss får du specialisthjälp och äkta engagemang från första möte till installation och färdig tvättstuga. Vi besiktigar din tvättstuga, tar fram layoutförslag, erbjuder finansieringslösningar och har de bästa teknikerna och servicen. Även efter att utrustningen installerats finns vi givetvis till hands för stöd och service.   

Hållbar tvättstuga

Hållbart att tvätta i den gemensamma tvättstugan! PODABs vision är att skapa bekymmersfria tvättstugor. Gemensamma tvättstugor är föregångare i delningsekonomi och en viktig aspekt för att minska vår negativa miljö‐ och klimatpåverkan. I en gemensam tvättstuga skapas förutsättningar för en ekonomisk och socialt hållbar utveckling och verkar för stora miljövinster genom en hållbar konsumtion.

Besiktning & behovsanalys

Det är mycket att tänka på för att optimera tvättstugan och göra alla nöjda med utrustningen. Därför börjar vi alltid med en grundlig behovsanalys och en inventering av befintliga produkter. När vi vet vad som krävs i just er tvättstuga hjälper vi er till den bästa lösningen. Allt för att tvättstugan ska fungera bekymmersfritt.

Tvättstugelösningar för den gemensamma tvättstugan

Tvättstugelösningar

Vilken typ av tvättstugeutrustning som passar bäst i den gemensamma tvättstugan beror på antalet användare, hur hårt belastad den är, föreningens behov och hur den sköts. Vi presenterar generella tvättstugeexempel för att hjälpa er i rätt riktning. 

Planlösning & 3D-skiss

Med ett layoutförslag och 3D-visualisering av tvättstugan får du en bättre överblick över din specifika tvättstugemiljö. Det tar vi fram åt dig för att underlätta vid val av produkter. För arkitekter har vi exempellayouter på tvättstugor med olika belastning och storlek. Du har också möjlighet att ladda ner dwg-filer för att lägga in i ritningar.  

Finansiering

Vi hjälper dig att hitta en bra finansieringslösning för ditt PODAB-köp. Vad sägs om en fördelaktig lösning där utrustningen hyrs ut? I hyran ingår maskinen, service, reservdelar, uppgraderingar och underhållsbesök. Då vet du exakt vad tvättstugeutrustningen kostar per månad. 

Underhållsavtal

Med ett underhållsavtal kan du förebygga driftstopp och säkerställa att tvättstugan förblir bekymmersfri. Ett underhållsavtal innebär att vi ansvarar för förebyggande underhållsservice av era produkter.  

Installation & demonstration

Våra auktoriserade återförsäljare och servicepartners runt om i landet erbjuder bästa tänkbara assistans vid installation av ny tvättstugeutrustning från PODAB. När utrustningen är installerad håller vi en demonstration för hyresgästerna och visar hur det fungerar. 

Eftermarknad

Vi har reservdelar på lager, beställer du innan lunch skickar vi dem samma dag. Detsamma gäller för andra lagervaror som tvättvagnar, strykbrädor och lakansträckare. Vi har rikstäckande service som hjälper dig.  

Generella garantier

Vid installation i flerfamiljshus ingår minst 2-års garanti på hela PODABs sortiment. I både StreamLine-serien och ProLine-serien ingår 5-års garanti på tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. 

Vi hjälper dig

Vi hjälper dig hela vägen med allt från behovsanalyser, layoutförslag, installation, demonstration och underhåll av produkterna. Vid behov hjälper vi till med finansiering. Våra tjänster förenklar för dig eftersom vi ger dig en helhetslösning. Med vår specialistkunskap är du alltid i trygga händer.  

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: