Mopptvättmaskiner hos Sesab Service AB

Sesab Service rekommenderar PODAB

Sesab Service är ett familjeägt företag som startade sin verksamhet 1981, med huvudkontor i Malmö. Sesab Service är ett serviceföretag med lokalvård som huvudnäring och arbetar i delar av Västra Götaland, Halland, Skåne och delar av Småland, upp till Ljungby. De utför alla typer av städuppdrag, t ex hemstäd, kontorslokaler, större skolor, industrier och verkstäder.
 
På regionkontoret i Göteborg har följande tvättutrustning installerats:

Tvättresultatet är viktigast

"Självklart är tvättresultatet det viktigaste. Moppar är utvecklade för att dra till sig smuts och behålla den och då ställs höga krav på att tvättutrustningen lyckas eliminera all smuts", säger Johan Seppälä, Regionchef Väst om tvättutrustningen. 

Johan Seppälä berättar att de testkörde de nya maskinerna med moppar som de redan tvättat, alltså rena moppar. Då märkte de att smutsigt vatten pumpades ut ur maskinen. Deras gamla maskiner, av ett annat varumärke, hade alltså inte lyckats tvätta helt rent. 

”Vi kunde se en markant skillnad i tvättresultat. Vi städar hårt smutsade objekt, som verkstäder och industrier. Mopparna är ofta helt svarta av olja och dylikt, och då är det ju viktigt att tvättresultat är bra”, menar Johan.

Nya torktumlare halverar torktiden

Ytterligare en förbättring är torktumlarna. Torkprocessen förbrukar mycket el och de nya torktumlarna har gjort att torktiden halverats. Driftmässigt är det elräkningarna som är den största utgiften, så det är positivt för företagets ekonomi. 

”Det går otroligt mycket snabbare nu. Det i sin tur innebär ju att vi sparar mycket energi. Men att maskinerna är energieffektiva är ju också bra för miljön och går i linje med att vi är ett miljöcertifierat företag”, säger Johan.

De har också märkt skillnad på mopparna efter att de torktumlat dem. Om moppen är i gott skick innan känns den som ny även efteråt. Den upplevs fluffigare och fibrerna reser sig igen. Det känns som moppen suger upp smutsen bättre då, än om den är tillplattad.

Helheten gör att vi rekommenderar PODAB

En annan anledning till att de valt PODAB som leverantör är bra kommunikation och hög servicegrad. Eftersom de har några få maskiner med stor kapacitet behöver de få snabb hjälp om något problem skulle uppstå för att undvika driftstopp.

”Helheten är det som gör att vi gärna rekommenderar PODAB. Tvättresultatet, tillsammans med att maskinerna är tidseffektiva och energisnåla. Att maskinerna dessutom är extremt användarvänliga och snygga är också positivt. De ser moderna ut och smälter in bra i vår miljö, vilket är trevligt. Något som också uppskattas av våra anställda,” fortsätter Johan Seppälä, Regionchef Väst.

Johan Seppelä, Sesab Service

  

Varför vi gärna rekommenderar
PODAB är helheten. Tvättresultatet,
tillsammans med att maskinerna är
tidseffektiva och energisnåla.

-Johan Seppälä, Regionchef Väst

Städsäktorn

Professionell mopptvätt från PODAB

PODAB har mer än 20 års erfarenhet av mopptvättmaskiner och har levererat tusentals tvättmaskiner till nöjda kunder över hela landet. Vi erbjuder mopptvättmaskiner och torktumlare som är byggda för kontinuerlig drift. Mopptvättmaskinerna är utvecklade för att uppfylla de krav som ställs inom städsektorn och är utrustade med tvättprogram för varje typ av mopp. 

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: