Brf Kolveden vill ha en bekymmersfri tvättstuga

Gemensam tvättstuga

Gemensam tvättstuga med fullserviceavtal

Brf Kolveden bildades 2005 och sedan dess har de boende i föreningen tvättat och torkat i utrustning från PODAB. Allt eftersom maskinerna blivit äldre har de bytts ut mot nya från PODAB. De senaste två tvättstugorna som uppdaterades valde föreningen att hyra maskinerna med fullserviceavtal.

Här står följande produkter:

Grovtvättstuga:

 

”Vi ville ha en bekymmersfri tvättstuga

För två år sedan kom Brf Kolveden till en gräns då de förstod att de behövde byta ut maskinparken. Servicekostnaderna drog i väg och det blev inte längre försvarbart att reparera den äldre utrustningen.
 
”Vi gjorde en upphandling med olika bolag och då var PODAB klart bäst och prisvärda. Då vi även hade PODABs maskiner sedan tidigare och de fungerat bra, så var valet enkelt! Vi valde då att hyra tvättmaskinerna med fullserviceavtal och det är en enorm fördel att veta exakt vad vi kommer att betala i månaden. Vi tycker verkligen att det är värt det!” säger Gia Kressner-Gjednes som är vice ordförande i föreningen.
 
Föreningen uppger att det har fungerat otroligt bra. De har inte haft några klagomål utan allting flyter på.
 
”Min granne berättade att centrifugeringen inte fungerade på en maskin och redan efter två timmar var en servicetekniker på plats och åtgärdade felet. Han var väldigt förvånad. Vilken service! Vi är väldigt nöjda med upplägget och har nu en bekymmersfri tvättstuga,” menar Gia.

Brf Kolveden värdesätter användarvänlig tvättstugeutrustning

”Något vi också värdesätter är att utrustningen är användarvänlig. Det är väldigt enkelt att förstå maskinerna. De är okomplicerade med en tydlig beskrivning vid sidan, om det skulle vara några oklarheter,” säger Gia.
 
”Funktionen att man enkelt kan byta språk är också jättebra, det märks nu när vi har många med olika nationalitet som bor i föreningen,” tillägger hon.

Kontakten med PODAB

”Genom åren har vi haft mycket kontakt med Anders Udén på säljavdelningen och han är otroligt trevlig. Mycket hjälpsam och ställer alltid upp oavsett om det gäller faktureringsfrågor eller frågor om produkterna. Man får personlig hjälp och service, allt löser sig. Det har även gått väldigt smidigt vid byte av maskiner. Servicekillarna har varit väldigt duktiga. Snabbt och enkelt har stora maskiner baxats ner i trånga utrymmen utan konstigheter,” säger Gia. 

Vi gjorde en upphandling med olika bolag och då var PODAB klart bäst och prisvärda. Då vi även hade PODABs maskiner sedan tidigare och de fungerat bra, så var valet enkelt!

 - Gia Kressner-Gjednes, vice ordförande i föreningen

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: