Brf Majroparken 2 – hörde gott om PODAB och bytte leverantör

0

I Enskede i södra Stockholm ligger Brf Majroparken 2 med sina 88 lägenheter. Föreningens gamla tvättstugeutrustning hade gjort sitt och nu står ny tvättstugeutrustning klar i den ena av föreningens två tvättstugor.
 
Här står nu följande produkter:

Goda referenser gjorde att föreningen bytte till PODAB

Hos Brf Majroparken 2 stod tidigare 16 år gamla maskiner från en annan leverantör. När det började bli dags att investera i ny tvättstugeutrusning blev Per Eriksson, som är sekreterare i styrelsen, ansvarig för upphandlingen. Han tog in offerter från flertalet leverantörer av tvättstugeutrustning. När han får frågan om varför de bytte leverantör blev svaret:
 

”Vi fick bäst intryck av PODAB. Vi fick en god kontakt direkt och en väl genomarbetad offert. Den innehöll bland annat kalkyler där vi såg vilka besparingar vi kunde göra i vatten- och energiförbrukning. Men framför allt var det på grund av goda referenser vi valde PODAB. Vi visste att de hade bra produkter och jag pratade med andra som anlitat dem och hörde mycket positivt om företaget. Dessutom tittade jag på nätet och bildade mig en egen uppfattning”, säger Per Erikson. 

Snabb och smidig installation i tvättstugan

Under våren 2022 tog föreningen in offerter från olika företag och först efter sommaren var de redo att beställa.
 
”Trots att vi väntat så länge på att svara på offerten, gick det väldigt snabbt när vi bestämt oss. Det var effektiv leverans av utrustningen och jag är faktiskt väldigt imponerad av installationen. Det kändes som jag just släppte in dem och så var de klara. Tog ungefär en halv dag! Jag hade räknat med 2-3 dagars avbrott i tvättstugan men det gick undan. Det var verkligen jättesmidigt,” menar Per.

Utrustning med låg energiförbrukning och hög kvalitet

För Brf Majroparken 2 är det viktigt att effektivisera föreningens förbrukning. Och då var valet enkelt när föreningen skulle investera i ny tvättstugeutrustning. Vatten- och energisnåla produkter i tvättstugan skulle prioriteras. Både för miljön och för föreningens ekonomi.
 
”Det var viktigt för oss att det gynnade ekonomin på lång sikt, med låg energiförbrukning och kvalitetsprodukter som håller. En annan aspekt var användarvänligheten med enkla displayer. Efter de nya maskinerna installerats har jag inte hört några klagomål från användarna. Vi hade tidigare problem med att tvätten inte blev helt torr trots att maskinerna gått klart. Nu blir tvätten torr på kort tid. En stor förbättring gentemot tidigare,” avslutar Per.

 

"Vi fick bäst intryck av PODAB. Vi fick en god kontakt direkt och en väl genomarbetad offert. Den innehöll bland annat kalkyler där vi såg vilka besparingar vi kunde göra i vatten- och energiförbrukning. Men framför allt var det på grund av goda referenser vi valde PODAB."

- Per Eriksson, sekreterare i föreningen

Vilka besparingar kan ni göra?

Vill du också veta hur stora besparingar du kan göra i din tvättstuga? Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig att ta fram en gratis energikalkyl.

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: