Brf Bosvedjan nöjda med sina 50 tvättstugor 

Gemensam Tvättstuga

Brf Bosvedjan är en av Sveriges största bostadsrättsföreningar med 1033 lägenheter. Föreningens 50 tvättstugor renoveras och utrustning från PODAB installeras i samtliga.
 

I varje tvättstuga installeras följande produkter från PODAB: 

Behöver ni hjälp att planera tvättstugan?

Hos oss får du specialisthjälp och äkta engagemang från första möte till installation och färdig tvättstuga. Vi besiktigar tvättstugan, ger förslag på vilka produkter som passar just er och tar fram en energikalkyl som visar hur snabbt ny tvättstugeutrustning betalar sig med dagens elpriser. Kostnadsfritt såklart! 

Tvättstugan är "Hur bra som helst"

Dan Söderholm, föreningens ordförande och Henrik Bufvers, förvaltningsansvarig läste om PODABs Drömtvättstuga i tidningen Fastighetsfakta. Helhetslösningen för en förbättrad miljö och minskad energiåtgång som PODAB sen presenterade i samarbete med den lokala partnern Energi och Driftteknik, avgjorde valet av leverantör. 

PODABs koncept med att skapa en högre trivselfaktor i tvättstugan möts positivt av både fastighetsförvaltarna och de boende i föreningen. 

-Det har varit väldigt positivt från första kontakt. Vi får snabba, raka svar och har en fortsatt bra relation, vilket är viktigt för projekt i den här storleken, säger Dan Söderholm, ordförande i bostadsrättföreningen. 

- Vi har bara fått positiva kommentarer, snyggt, bra produkter, enkelt att förstå, smidigt med snabbprogrammen som är lätta att hitta, är saker vi får höra”, berättar Dan.

När vi pratar med, Gunilla Olsen som bott i föreningen i fem och ett halvt år och är en flitig användare av tvättstugan, är hon märkbart glad över att den blivit både mer funktionell och trivsam. 

- Det är stor skillnad och hur bra som helst nu. Vi har fått modernare maskiner med bättre funktioner, t.ex. går de mycket fortare och det finns fler program att välja på. Och en sak som imponerade på mig extra är det stora breda torkskåpet. Nu behöver man inte hålla på att vika allting, berättar hon. 

Det har varit väldigt positivt från
första kontakt. Vi får snabba, raka svar
och har en fortsatt bra relation, vilket är viktigt
för projekt i den här storleken.

- Dan Söderholm, Ordförande i bostadsrättföreningen

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: