Tvättstugan ett trivselrum hos Gesang Fastighets AB

Henrik Gesang, fastighetsägare i Göteborg, bytte ut maskinbeståndet till PODAB-maskiner. Han inspirerades av drömtvättstugan i Karlstad och lade ner lite extra energi på att göra tvättstugan på Hjalmar Brantingsgatan 15 trivsam. Med PODABs produkter och experthjälp blev tvättstugan ett trivselrum som uppskattas av hyresgästerna.
 

Produkter i tvättstugan:

 

Vill du ha hjälp att planera den gemensamma tvättstugan på ett praktiskt och ekonomiskt sätt? Kontakta oss idag för fri rådgivning och energikalkyl på 031-752 01 00.

Tvättstuga att trivas i

Henrik Gesang inspirerades av tvättstugan i Brf Karlstadshus 10. Det var den tvättstugan som PODAB totalrenoverade och gjorde om till en Drömtvättstuga. 

"Drömtvättstugan var en stor inspirationskälla för mig när det var dags att renovera den gemensamma tvättstugan. Jag ville också ge mina hyresgäster en tvättstuga att trivas i. Utifrån min erfarenhet ser jag att om det uppstår konflikter i huset är det oftast i tvättstugan det händer. Därför tyckte jag det var extra viktigt att prioritera det utrymmet för den allmänna trivseln", säger Hernik Gesang, fastighetsägare. 

Trivseln är på topp

"Jag valde PODAB för att de har driftsäkra, användarvänliga och miljövänliga maskiner," säger Henrik Gesang. 

"Efter det att vi installerade PODABs produkter och fräschade upp tvättstugan med nya avlastningsytor, gröna växter och fina tavlor har mina hyresgäster varit lyriska. De jag har pratat med tycker att trivseln är på topp. Det var ju det som var inspirerande. Att omvandla en helt vanlig tvättstuga till ett rum att trivas i”, säger han.

Alla jag varit i kontakt
med på PODAB inger en trygghet
eftersom de har kunskap och
ett härligt engagemang. 

- Henrik Gesang,  Fastighetsägare

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: