Garantier

Vid installation i flerfamiljshus ingår minst två års garanti på hela sortimentet. För flertalet av produkterna i StreamLine och ProLine-serierna ingår minst fem års garanti. Under garantitiden ansvarar PODAB för fabrikationsfel som kan uppkomma och ersätter samtliga delar, arbete, frakt och material.

2 års garanti

Vid installation i flerfamiljshus ingår 2 års garanti för tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp i LightLine och BaseLine-serierna samt för torktumlare ProLine 201 E, centrifuger, avfuktare, manglar och doseringsutrustning. Det finns möjlighet att teckna avtal om 5-års heltäckande garanti på ovanstående produktserier.

5 års garanti

Vid installation i flerfamiljshus ingår 5-års garanti för tvättmaskiner och torktumlare i StreamLine-serien och tvättmaskiner och torkskåp ur ProLine-serien samt torktumlarna ProLine T 9 till T 35.

Observera att ovanstående är allmänna garantiregler. Andra garantivillkor kan gälla för våra avtalskunder. Garantin som gäller för dina produkter finns specificerat på fakturan.

Supernöjd Kundgaranti

Vi är så säkra på att du som ny kund blir nöjd, att vi har infört Supernöjd Kundgaranti. Är du inte nöjd med produkterna inom 12 månader får du pengarna tillbaka. Både det du betalat för produkten samt installationskostnaderna (max 2500 kr/maskin). För att ta del av garantin måste du få ett signerat värdebevis av din säljare. 

  

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.