Pressmeddelanden

Pressmeddelanden:

 

 

Frågor? Kontakta

Pressmaterial 2022-06-16

Brf Göteborgshus 42 entusiastiska testpiloter för ny premiumserie av tvättmaskiner och torktumlare från PODAB

I början av maj inledde PODAB en rikstäckande lansering av företagets nya serie med tvättmaskiner och torktumlare i premiumklass. Lanseringen omfattar fem tvättmaskiner i serien ProLine TMX och två torktumlare i serien ProLine TX. Det är schweizisk ingenjörskonst som resulterat i maskiner som konstruerats för att klara 20 års kontinuerlig drift, har helt ny design och mängder av nya finesser. Utvecklingsarbetet har bedrivits tillsammans med ett schweiziskt företag där det under fyra år genomförts kundstudier, datorsimuleringar och tester. Även i Sverige har tester genomförts och det med Brf Göteborgshus 42 i Kärra som testpiloter.

PODAB lanserar nya tvättmaskiner och torktumlare

Föreningen var först med att prova en ProLine TMX och en ProLine TX. Sedan tidigare hade föreningen en äldre generation av maskiner från PODAB. Det tog inte lång tid för föreningen att inse den nya premiumseriens fördelar, och man gick snabbt från att vara testpiloter till att köpa in 4 st ProLine TMX 65, som har en tvättkapacitet på 7 kilo, 1 st ProLine TMX 100 med en kapacitet på 11 kilo och en torktumlare ProLine TX 200 E som har en kapacitet på 11 kilo.

Kärlek vid första ögonkastet

Det går inte att ta miste på entusiasmen hos föreningens sekreterare Maria Karlsson när hon beskriver fördelarna med de nya premiummaskinerna.
 
- När vi fick testa de nya premiummodellerna insåg vi hur stor skillnaden var jämfört med våra äldre maskiner. Framför allt är det snabbheten och att de konstruerats för många års bekymmerfri drift. De nya maskinerna tvättar och torkar så snabbt att man hinner med betydligt mer. Torktumlaren är så effektiv att man nu hinner torka tre tvättar under ett tvättpass. För oss var det kärlek vid första ögonkastet och vi tvekade aldrig om att vi skulle investera i premiumserien.

 
De nya maskinerna utmärks av en mängd nya funktioner. Finesser som det nya elektriska lucklåset, extra stötdämpare och en tydlig display ger inte bara en stabil premiumprodukt utan också en användarvänlighet utöver det vanliga. Allt är lättillgängligt och enkelt att förstå, tvättprogrammen kan följas under hela tvättprocessen, luckan öppnas utan handkraft och riktigt ren tvätt är bara några knapptryckningar bort. En annan nyhet är många fler programalternativ. Användaren har ett 20-tal valmöjligheter och kan även anpassa programmen efter egna behov. Det finns till exempel snabba expressprogram för lätt nedsmutsad tvätt och intensivprogram för smutsiga textilier.

Äldre medlemmar lärde sig maskinerna snabbt och alla gläds åt tvättstugans makeover

Användarvänlighet och lättförståeliga displayer är något som kännetecknar de nya maskinerna, till glädje för många av föreningens äldre medlemmar. En fördel för äldre är också torktumlarnas lätt åtkomliga filter som gör att man slipper böja sig vid rengöring.
 
- Ja, maskinerna är verkligen enkla att använda trots att de har så många nya funktioner och finesser. Våra äldre medlemmar lärde sig snabbt och det är jätteroligt. Vi har också märkt att fler väljer att tvätta i vår gemensamma tvättstuga i stället för hemma i lägenheten. Man slipper ju elkostnaden, men en viktig anledning är nog också att vi fått en väldig trivsam tvättstuga efter makeovern som PODAB gjorde.
 
PODAB överraskade föreningen med en makeover som tack för att föreningen ställt upp som testpiloter. Som en del av lanseringskampanjen för de nya maskinerna ingår också en möjlighet att tävla om en makeover. Alla föreningar som köper någon av de nya premiummaskinerna kan delta och tävlingen som pågår till den 30 september. Den makeover Brf Göteborgshus 42 fick blev en stor positiv överraskning för medlemmarna.
 
- Vi hade inga direkta förväntningar innan och blev väldigt förvånade över att det kunde bli så fint utan byte av kakel och klinker. En spontan kommentar från en av våra medlemmar var att ”Jag är lycklig varje gång jag tvättar, kan inte smälta hur fint det är”, säger Maria.
 
Maria Karlsson ser också en annan viktig fördel med att man fått en betydligt mer trivsam tvättstuga.
 
- Jag är övertygad om att tvättstugan tas om hand bättre och används oftare om den är trivsam. Man är mer rädd om den och medlemmarna håller fint efter sig på ett annat sätt än tidigare.

 

Läs mer och se förvandlingen hos Brf Göteborgshus 42 >>

 
Mer information om lanseringen och tävlingen finns här:
www.podab.se/lansering-2022
www.podab.se/lansering-2022/tavling-lansering-2022
 

Info om PODAB:
PODAB är ett familjeföretag som levererat tvättstugeutrustning till svenska tvättstugor sedan 1945. De är specialiserade på professionell tvättstugeutrustning och levererar produkter
 

För mer information kontakta:
Jimmy Nilsson, VD, PODAB, tel 031-752 01 31, Jimmy.nilsson@podab.se
Åsa Ahlström, Marknadschef, PODAB, tel 031-752 01 06, asa.ahlstrom@podab.se

 

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.