Energisnål gårdstvättstuga hos Göingehem AB

Gemensam tvättstuga

Göinge hem

Göingehem AB är ett kommunalt fastighetsbolag som ägs av Östra Göinge kommun. Göingehem AB har i samarbete med PODAB skapat en modern gårdstvättstuga i Broby på Östra Järnvägsgatan 15. I gårdstvättstugan finns tre tvättstugor och en grovtvättstuga som är utrustade med maskiner från PODAB och doseringsutrustning. Fokus låg på användarvänliga och klimatsmarta produkter med låg energi- och vattenåtgång. 

I tvättstugorna finns följande tvättutrustning:

Krävde användarvänliga och energisnåla maskiner 

Driftsansvarige på Göingehem, Niclas Bengtsson säger att en viktig anledning till att de valde PODAB var de användarvänliga och energisnåla maskinerna. De efterfrågade effektiva maskiner som var sparsamma mot miljön.

”Vi på Göingehem valde PODAB för att ni har bra variation på era produkter/maskiner. De är användarvänliga och kommer med många språk. Frågar man de boende tycker de att maskinerna är enkla att använda och förstå. De gillar att det finns olika språk att välja mellan. Vi har fått väldigt lite frågor, så det rullar på”, säger Niclas. 

Stor skillnad jämfört med de gamla tvättstugorna 

Något som både Niclas och de boende uppskattar är det nya digitala bokningssystemet. Niclas har märkt att det blivit betydligt bättre planering och organisering runt och i tvättstugorna. Att de nya tvättstugorna är placerade i ett fint gårdshus är också uppskattat.

”Det har blivit stor skillnad jämfört med hur tvättstugorna var innan”, säger Niclas.

Automatisk dosering har mottagits väl

PODABs samarbetspartner El & Fastighetsteknik har hand om servicen på Östra Järnvägsgatan 15. Niclas och Thomas på El & Fastighetsteknik var noga med att informera om hur de nya maskinerna och den automatiska doseringen fungerar. Eftersom automatisk dosering var en nyhet i området var det viktigt att förklara vad det är och vad det innebär.

”Man måste få tid att vänja sig vid något som är nytt. Men jag skulle säga att de allra flesta är väldigt positiva till automatisk dosering. Det har mottagits väl!” avslutar Niclas. 

Vi har endast haft positivt bemötande
från PODAB. Ni ställer alltid upp
när vi behöver hjälp!” 

 - Niclas Bengtsson, driftsansvarig på Göingehem AB

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: