Brf Karlstadshus 10 - Drömtvättstugan

Vinnare av DRÖMTVÄTTSTUGAN år 2015

Vinnarna önskade sig en modern handikappanpassad ekotvättstuga med en hemtrevlig känsla.

När PODAB fyllde 70 år firade vi det med en idétävling om hur gemensamma tvättstugor skulle kunna utvecklas. Vår vision är att skapa bekymmersfria tvättstugor och tävlingen var ett roligt sätt att visa hur vi arbetar för att nå dit. För vinnarna, Brf Karlstadshus 10 innebar det att vi hjälpte till att utveckla deras traditionella tvättstuga till att bli något mer än en plats för tvättning och torkning. Vi ville ge vinnarna en tvättstuga att längta till.

"Det känns helt fantastiskt att vi vann tävlingen, och resultatet blev ännu bättre än den dröm vi hade. Första gången jag kom in i den nya tvättstugan fick jag gåshud och jag är övertygad om att vi har Karlstads absolut finaste tvättstuga”, säger Lena Falkensvärd.

Drömtvättstugan fortfarande som en dröm

”Jag fick gåshud när jag steg in i tvättstugan och det får jag även idag drygt ett år efter invigningen”, säger Lena Falkensvärd som skickade in tävlingsbidraget och sitter med i föreningens styrelse. De boende i förening tar väl hand om sin drömtvättstuga och den är precis lika fin idag som för drygt ett år sedan när den invigdes. 

Att lägga ner lite extra tid och kärlek på tvättstugan initialt visar sig vara ett vinnande koncept i längden. Brf Karlstadshus 10 är ett bra bevis på det. Det är PODABs vision att skapa bekymmersfria tvättstugor och när Lena säger att alla tvättstugor borde se ut som vår drömtvättstuga blir vi förstås glada. Men framförallt får vi ett kvitto på att vårt arbete ger resultat. 

"Nu står vi här med Karlstads
absolut finaste tvättstuga."
 
- Lena Falkensvärd, BRF Karlstadshus 10

  

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: