Hård belastning i tvättstugan hos Victoriahem

Gemensam tvättstuga

Hård belastning i tvättstugan hos Victoriahem

Victoriahem är en av landets största privata hyresvärdar, som tar hand om 38 000 familjers hem, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder. Företaget har som inriktning att förvärva, äga och förädla bostäder i framför allt miljonprogramsområden. I Kista jobbar Elos Ghebrai som förvaltare och ansvarar för driften för ca 1000 lägenheter. Sedan 2019 byter de ut gamla maskiner mot nya från PODAB och vi besökte honom i tvättstugan på Nordkapsgatan 19, i Husby.
 
Här hittar ni följande produkter:

Extremt stor skillnad vid byte av tvättutrustning

I Kista jobbar Elos Ghebrai som förvaltare och ansvarar för driften för ca 1000 lägenheter. Sedan 2019 byter de ut gamla maskiner mot nya från PODAB. Deras fastigheter ligger i utsatta områden och just tvättstugorna är särskilt utsatta. Därför behövde de robusta och extra stryktåliga produkter. 2019 valde de att byta ut den första maskinparken till produkter från PODAB.
 
”Det är en enorm skillnad. Jag blev överraskad över vilken extremt stor skillnad det blev när vi bytte. Efter ett år gjorde jag en uträkning och det visade sig att våra reparationskostnader hade minskat med 90%. När vi märkte att det fungerade så bra har vi succesivt börjat byta ut vår nuvarande maskinpark. I våra fyra stora fristående tvättstugor står bara PODAB-maskiner. I de övriga byter jag ut så fort jag får tillfälle”, säger Elos Ghebrai.

Behövde robusta och stryktåliga produkter

De viktigaste produktegenskaperna för Victoriahem var framför allt robusta och stryktåliga maskiner. Men en annan viktig aspekt var el- och vattenförbrukningen. Byter man ut gammal utrustning kan man minska förbrukningen avsevärt.
 
”Vi fick inledningsvis en kalkyl på besparing vi kunde göra efter ett byte och det har blivit stor skillnad för oss. Det är full rulle i våra tvättstugor från 7 på morgonen tills de stängs av vid 23 på kvällen, och det tvättas allt möjligt, även mycket som inte ska vara i en tvättmaskin. Trots detta har maskinerna hållit ändå, jag är chockad, det är riktigt bra!” menar Elos. 

Användarvänliga och stilrena maskiner

Ett stort plus är att maskinerna är enkla att använda och förstå sig på samtidigt som designen och utseendet på maskinparken passar in i tvättstugan och gör den till en trivsammare miljö.
 
”Jag upplever att maskinerna är väldigt enkla att använda. Trots att det bor många från olika kulturer med olika modersmål i våra fastigheter fungerar det utan krångel och vi har inte fått inte några klagomål. PODABs maskiner är väldigt fina och stilrena och passar in i moderna tvättstugor. Jag gillar att de inte har färger, utan den mörka antracitgrå ser väldigt fräsch ut och är hållbar i längden. Maskinernas utseende gör mycket för tvättstugan”, anser Elos.

Bekymmersfritt med bra kontakt och support

Eftersom Victoriahem har egna tekniker som sköter driften och servicen var det också viktigt att maskinerna är enkla att serva och att kontakten med PODAB fungerar som den ska.
 
”Kontakten med PODAB har fungerat skitbra. För mig är det även viktigt att kontakten fungerar bra med våra tekniker, och det har också varit väldigt bra”, avslutar Elos Ghebrai.

Hårt tryck i tvättstugan hos VIctoriahem

Jag blev överraskad över vilken extremt stor skillnad det blev när vi bytte till PODAB. Efter ett år gjorde jag en uträkning och det visade sig att våra reparationskostnader hade minskat med 90%.

 - Elos Ghebrai, Förvaltare på Victoriahem

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: