Enkla och slitstarka maskiner hos Brf Platån 17

Gemensam tvättstuga

Brf Platåns gemensamma tvättstuga med PODABs produkter

Med sin vackra utsikt ligger Brf Platån 17 högst upp på en kulle i Solna, Stockholm. Det är en förening med 80 lägenheter. Husen omvandlades från hyresrätter till bostadsrättsförening 2001 och i samband med det byggde de om ett soprum/cykelrum till en stor gemensam tvättstuga med två bokningsbara tvättgrupper. Sedan föreningen bildades har de boende tvättat och torkat sina kläder i PODABs maskiner. Under 2021 uppdaterades maskinparken.
 
Här står idag följande produkter:

Varför valde Brf Platån 17 tvättstugeutrustning från PODAB?

Sedan 2001 har Brf Platån 17 tvättat i PODABs maskiner, med en uppsättning nya maskiner 2009. Hösten 2021 var det åter dags att uppdatera maskinparken med ny utrustning, då den gamla hade gjort sitt.
 
”PODAB har alltid känts som det självklara valet. Inför det senaste inköpet tog vi in offerter från olika företag för att jämföra. Valet föll på PODAB igen. Det finns inga egentliga konkurrenter på marknaden om jag ska vara ärlig,” menar Margaretha Beverloo Smith, ordförande i föreningen.

Slitstarka maskiner som är enkla att förstå

Enligt föreningen har maskinerna fungerat jättebra under alla år. Anledningen till att de bytte tvättstugeutrustningen var helt enkelt att det behövdes moderna maskiner.
 
”Det viktigaste för oss var att maskinerna skulle vara slitstarka och lätta att förstå, då vi tvättar mycket i föreningen. Vi har många barnfamiljer som bor i husen. Därför valde vi att installera lite större maskiner, snäppet större än de gamla. Maskinerna i HX-serien har också många funktioner som gör det enkelt för vem som helst att starta en tvätt,” säger Margaretha.

Kostnadsfri produktgenomgång efter installation

Efter att de nya maskinerna installerats hösten 2021, hade PODABs säljare Anders Udén en produktgenomgång. Han var i tvättstugan en hel dag och demonstrerade utrustningen för de boende.
 
”Det var jättebra och kan nog vara en bidragande faktor till att vi inte hört några klagomål. Många har i stället uttryckt att vi fått det fint i tvättstugan. Vi har maskiner med högre kapacitet, som går snabbare än innan och tvättiderna är kortare. Vi är så nöjda!” säger Margaretha. 

”Det känns tryggt med PODAB”

”PODABs bemötande har alltid varit bra, något vi uppskattade redan vid förra inköpet. Jag upplever att vår kontakt är förtroendeingivande och informativ. Vi har varit nöjda med hur allting har fungerat och det känns tryggt med PODAB! De har bra resurser på service och vi får snabbt hjälp,” avslutar Margaretha.

PODAB har alltid känts som det självklara valet. Inför det senaste inköpet tog vi in offerter från olika företag för att jämföra. Valet föll på PODAB igen. Det finns inga egentliga konkurrenter på marknaden om jag ska vara ärlig.

 - Margaretha Beverloo Smith, ordförande i föreningen

 

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: