Trivsam tvättstuga

Trivsel och funktion hos Brf Stenhuggaren

Energieffektiv och trivsam tvättstuga

Tvättstugan ska vara ett funktionellt trivselrum

Brf Stenhuggaren strävar aktivt efter att skapa ett hållbart boende. När de renoverade sina tvättstugor satsade de därför på hållbarhet, både kring ytskikt och val av produkter. PODAB hjälpte föreningen med rätt produkter och visade miljövänliga och driftsäkra lösningar vilket resulterade i att föreningen valde PODABs produkter i alla sina gemensamma tvättstugor. De fick funktionella, energisnåla, fräscha och hållbara tvättstugor.
 
När föreningen fick se PODABs stora lanseringstävling där vinsten var en makeover av tvättstugan skickade de in ett tävlingsbidrag. I sin motivering uttryckte de en önskan om ett funktionellt trivselrum. Även fast de var mycket nöjda med den funktionella delen i de nya tvättstugorna ville de addera ett hemtrevligt och trivsamt perspektiv för att öka hållbarheten. 

En trivsam och funktionell tvättstuga används mer

Brf Stenhuggaren vann PODABs tävling "Makeover av tvättstugan!” I sin fina motivering skrev de bland annat: "Även fast vi är mycket nöjda med den funktionella delen av våra tvättstugor skulle det vara värdefullt att addera ett hemtrevligt och trivsamt perspektiv. Med en sån aspekt tror vi att förutom ökad trivsel så kommer tvättstugan att tas om hand på ett bättre sätt av brukarna, och därigenom bli ytterligare problemfri och få en längre livstid."
 
Då vi på PODAB arbetar utifrån filosofin att rekommendera rätt produkter OCH skapa trivsel, funktion och tillgänglighet korade vi vinnaren och tog oss an deras gemensamma tvättstuga. Vi ville skapa ett funktionellt trivselrum som i förlängningen leder till ett mer hållbart samhälle. 

 

Bostadsrättsförening vann trivsel i tvättstugan

PODABs representant Dick Bytander tillsammans med Brf Stenhuggarens ordförande Jan Lönnman

Före- och efterbilder 

Bilder före renovering

Bilder efter renovering
 

Boende i ny trivsam tvättstuga

Conny Granqvist och Annemo Kusing, Brf Stenhuggaren

"Vi fick verkligen fantastisk hjälp av PODABs representant. Han ställde upp till 300%. Han satte sig in i allt som rörde vår tvättstuga och har därför kunnat maxa allt så bra som möjligt. Vi fick all hjälp vi behövde."
 
- Conny Granqvist, vice ordförande hos Brf Stenhuggaren

Vill du också ha en trivsam tvättstuga?

Vill du veta mer om hur du kan skapa en egen drömtvättstuga eller har du frågor om vår utrustning? Kontakta oss så hjälper vi dig. 

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: