ABCD Bygg

Byggare/arkitekt

Torkskåp på förskola

ABCD Bygg bygger främst skolor och förskolor på uppdrag av Göteborgs Stad. I flera av nybyggnationerna har de valt PODAB som leverantör av tvättstugeutrustningen. Bland annat på Örtugsgatan 2 i Högsbo där förskolan varit i drift sedan 2021.
 
Här hittar ni följande produkter:

 

Rätt information skapar bra förutsättningar

Vid sådana här projekt är det viktigt för oss på PODAB att byggaren får all relevant information för att skapa rätt förutsättningar för våra produkter direkt. Vi vill försäkra oss om att det blir rätt i alla led, att arbetet går enkelt för byggaren och att slutkunden blir nöjd.
 
”Vi har haft en bra dialog med Thomas Koch, vår kontakt på PODAB. Han har sett till att vi tänkt rätt inför installationen, som till exempel eldragning och ventilation. Det är viktigt för oss då produkterna inte är vår starka sida. Efter installationen har Thomas även erbjudit sig att ha en genomgång av produkterna för de anställda på verksamheten. Det har varit väldigt behjälpligt då det är han som kan svara bäst på frågor och funderingar.”- säger Niklas Kobylinski, platschef på ABCD Bygg.

"Jag tror på produkterna!"

Enligt önskemål från ABCD Bygg installerades maskinerna några dagar innan slutbesiktningen. Vid sådana här omfattande installationer sätter vi på PODAB in all tillgänglig personal för att det ska gå så snabbt och smidigt som möjligt och avslutar installationen med att göra en egenkontroll, dvs provköra maskinerna så att allt fungerar som det ska.
 
”När jag lämnar över nycklarna till slutkunden vill jag att de ska bli nöjda och det förutsätter jag att de blir. PODABs produkter är gedigna och fungerar utan problem. Slutkunden har möjlighet att göra felanmälningar som inkommer till oss. I det här projektet har vi inte hört något mer än att de är nöjda och att produkterna är snygga. Jag tror på produkterna! Annars hade jag inte rekommenderad dem.” – fortsätter Niklas. 

Att beställa tvättutrustning till nybyggnation

Niklas Kobylinski berättar hur det går till när de beställer tvättstugeutrustning till sina projekt:
 
”Arkitekten för projektet skriver en teknisk beskrivning till oss som byggare och där står allt som innefattar entreprenaden. I den tekniska beskrivningen finns ofta föreskrivna produkter och i det här fallet från en annan leverantör. Vi har använt PODAB-maskiner i andra projekt och är väldigt nöjda, därför bad vi PODAB ta fram ett förslag på liknande produkter som uppfyllde kraven. Beställaren som i detta fall är Göteborgs Stad godkände sedan bytet av leverantör. Är det en totalentreprenad så kan vi som byggare bestämma mer. Det är positivt eftersom vi har en väldigt bra kontakt med PODAB. Vi vet att produkterna uppfyller de krav vi efterfrågar och vi får alltid snabb hjälp och snabba svar. Jag är supernöjd med den kontakten.”

Tvättanläggning på förskola

När jag lämnar över nycklarna till slutkunden vill jag att de ska bli nöjda... I det här projektet har vi inte hört något mer än att de är nöjda och att produkterna är snygga. Jag tror på produkterna! Annars hade jag inte rekommenderat dem.

 - Niklas Kobylinski, Platschef på ABCD Bygg

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: