Chalmers Studentbostäder 

Gemensam tvättstuga

Inspirerande och praktisk tvättstuga

Chalmers Studentbostäder grundades 1961 och förvaltar idag studentlägenheter för studerande på Chalmers och Göteborgs Universitet. De har ca 2400 lägenheter och 53 tvättstugor. 

På studentboendet på Gibraltarkroken 4 ligger den här nybyggda tvättstugan. 

Här står följande produkter från PODAB: 

 

Bra och prisvärda maskiner 

Björn Siyam arbetar som förvaltare på Chalmers Studentbostäder och har ett övergripande ansvarar för ekonomin och tekniken på ett fastighetsbestånd av 1400 lägenheter. I det nybyggda studentkomplexet på Gibraltarkroken 4 är den gemensamma tvättstugan stor och rymlig. Helkaklade väggar i fräscha färger passar fint ihop med produkterna från PODAB. Tvättstugan går för fullt och ligger på ovanplan. 

”Vi är väldigt nöjda och det är de boende också, vilket gör att vi allt eftersom byter ut gamla maskiner mot nya från PODAB i alla våra tvättstugor. Produkterna håller hög kvalitet och prismässigt är de konkurrenskraftiga.”

Driftsäkra, snabba och estetiskt tilltalande

Hos Chalmers studentbostäder har de boende möjlighet att tvätta dygnet runt och på vissa boenden är det hög belastning. Därför är en av de viktigaste produktegenskaperna driftsäkerhet. De har också valt att installera värmepumpstorktumlare samt köpt in nya energi- och vattensnåla produkter för att energieffektivisera.

”Att allt fungerar är A och O! Skulle ett problem uppstå är snabb och pålitlig reparation och service prioriterat. Vi uppskattar också snabba tvätt- och torktider, det är viktigt i sådana här typer av boenden. Självklart är energiförbrukningen också betydelsefull, det är delvis därför vi succesivt byter ut vår utrustning. Sen är det ett plus i kanten att PODABs maskiner är så snygga och estetiskt tilltalande,” säger Björn.

Kontakten med PODAB

Björn Siyam har under sin tid som förvaltare på Chalmers Studentbostäder haft mest kontakt med PODABs säljare Thomas Koch. 

”Det har fungerat klockrent! Han är tillmötesgående och vi får hjälp snabbt och lätt. En bra kontakt helt enkelt,” avslutar Björn. 

 

  • Rymlig och bra planlösning i tvättstugan
  • Miljövänliga produkter i tvättstugan
  • Loungerum vid tvättstugan på Chalmers
  • Fastighetstvättmaskiner i tvättstugan

  Vi är väldigt nöjda och det är de boende också, vilket gör att vi allt eftersom byter ut gamla maskiner mot nya från PODAB i alla våra tvättstugor. Produkterna håller hög kvalitet och prismässigt är de konkurrenskraftiga.

 - Björn Siyam, Förvaltare på Chalmers Studentbostäder

 

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: