Driftsäker och snabb tvättutrustning hos Stadsmissionen i Kalmar

Ideell verksamhet

  • tvättmaskin hos stadsmissionen
  • Stadsmissionen i Kalmar

Kalmar stadsmission är en ideell organisation, som hjälper personer som lever i utsatthet. Varje år skänker PODAB ny professionell tvätt- och torkutrustning till en av Stadsmissionens regionala verksamheter. 2021 kunde vi överraska Stadsmissionen i Kalmar som blev otroligt glada och tacksamma.
 
Här används numera:

”Nu kan vi lita på utrustningen”

På Stadsmissionen i Kalmar används tvättstugan framför allt till behövande. Det kan vara hemlösa som kommer förbi och äter en frukost medan de tvättar sina kläder. Även pensionärer och barnfamiljer som inte har möjlighet eller råd till egen tvättmaskin i hemmet kommer dit för att få hjälp. 

Maskinerna som skänktes, en tvättmaskin StreamLine TM 9060 och en torktumlare StreamLine T 9153 VP, är utvalda och anpassade för just deras behov. 

”Vi hade tidigare två hushållsmaskiner som fungerade ungefär varannan gång. Det känns mycket tryggare nu, och vi kan lita på att utrustningen fungerar varje gång. Effektivare och pålitligare helt enkelt. Dessutom det är positivt att vi nu har en värmepumpstumlare med dagens energipriser,” säger Jens Bergzén, Marknads- och insamlingsansvarig på Kalmars Stadsmission. 

Driftsäker, tyst och snabb tvättstugeutrustning

Många nyttjar även anläggningens sanitära faciliteter. Och tvättstugan är placerad i anslutning till duschutrymmet, alltså ett utrymme där folk vistas mycket. 

”Sedan vi fick de nya maskinerna upplever jag att det är mycket tystare och skönare att vara i den delen av lokalen. Utöver driftsäkerheten och ljudnivån går det väldigt mycket snabbare och kläderna känns renare, det är stor skillnad,” menar Jens. 

PODABs bemötande får ”10 poäng av 10”

”Det är ett år sedan vi fick de nya maskinerna installerade. Och det har fungerat utmärkt! Vi har inte behövt kontakta PODAB utan allt har flutit på som det ska, vilket ju är bra,” skrattar Jens. 

”Den kontakten vi fick vid installationen var dock superbra. Vi fick omgående leverans, med fantastiska människor som delar med sig av sin kunskap. De svarade utförligt på våra frågor och gav tips. Så det är bara tio poäng av tio!” avslutar Jens. 

Hur reagerade Stadsmissionen i Kalmar?

2021 kunde vi skänka ny tvätt- och torkutrustning till Stadsmissionen i Kalmar.
Se filmen när vi överraskade dem med gåvan. 

 

 

”Wow, vad härligt! Vi är i stort behov av ny tvättutrustning. Det är nämligen så att vår tvättstuga är rätt risig idag. Personalen säger att den är opålitlig. Vi är otroligt tacksamma för den enorma gåvan. Det kommer att göra stor skillnad.”

- Jens Bergzén, Stadsmissionen i Kalmar

 

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: