Brf Göteborgshus 42 fick en makeover i tvättstugan

Flerfamiljshus

Snygg tvättstuga med praktiska lösningar

Brf Göteborgshus 42, en förening i Kärra utanför Göteborg var först ut med att testa PODABs nya premiumserie av tvättmaskiner och torktumlare. Som testpiloter av nya TMX- och TX- serien fick de under en period utvärdera både tvättmaskiner och torktumlare. Efter testperioden valde föreningen att behålla maskinerna samt att byta ut resterande produkter i tvättstugan till nyheterna.
 
Nu står här: 

Så förbättrades föreningens tvättstuga

Sedan tidigare hade föreningen en äldre generation av maskiner från PODAB. Det tog inte lång tid för föreningen att inse den nya premiumseriens fördelar. Maria Karlsson, föreningens sekreterare listar fördelarna med de nya maskinerna och sparar inte på lovorden.
 
”Vi fick testa en tvättmaskin och en torktumlare till en början och det var kärlek vid första ögonkastet. Torktumlaren är så snabb att man nu hinner torka tre tvättar på sin torktid. Även tvättmaskinen är snabb, en full maskin är klar på bara 42 minuter. Det är en stor skillnad mot tidigare. Det känns också bra med nya fräscha maskiner, det känns nytvättat på ett helt annat sätt nu”.

Fick en makeover i tvättstugan

Vi överraskade föreningen med en makeover som tack för att de ställt upp som testpiloter. Makeovern visade sig bli en oerhört positiv överraskning för medlemmarna.
 
”Vi hade svårt att föreställa oss att det skulle kunna bli fint utan att byta kakel och klinker. Så förväntningar var inte jättehöga om jag ska vara ärlig. När vi fick se slutresultatet kunde vi inte förstå hur ni fick till det så bra. Vi har publicerat alla bilder på föreningens hemsida. Bilderna används till och med vid försäljningar av bostäder. Vi känner oss stolta över tvättstugan nu.
 

Efter att föreningens ordförande hade varit inne i tvättstugan för första gången ringde han mig. Han sa ”Maria, vad är detta? Jag höll på att svimma när jag gick in där. Det har blivit så otroligt fint.” En annan kommentar från en boende var ”Jag är lycklig varje gång jag tvättar, kan inte smälta hur fint det är,” berättar Maria.
 
”Jag tror att tvättstugan tas om hand bättre och används oftare om den är trivsam. Nu är man mer rädd om den och de boende håller fint efter sig på ett annat sätt,” fortsätter hon.

”Med PODAB arbetar man med människor”

Föreningen har haft maskiner från PODAB sedan lång tid tillbaka. När den nuvarande styrelsen började fundera på ny tvättstugeutrustning tog de kontakt med PODAB igen och fick då möjligheten att testa de senaste produkterna. Efter att ha använt dem ett tag blev det solklart att de ville byta ut alla maskiner.
 
”För oss är det viktigt att maskinerna är hållbara. I det långa loppet tror jag att vi tjänar på att investera i nya. Även egenskaper som att de är snygga och estetiskt tilltalande var något vi uppskattade. Vi vill ha en fin och fräsch tvättstuga. Kontakten, servicen och samarbetet spelade också en betydande roll. Personalen är väldigt lätta att ha och göra med, glada människor som skrattar mycket! Det är ovanligt, ofta blir det mer formellt. Men med PODAB arbetar man med människor. Jag uppskattar och väljer gärna ett företag där den personliga kontakten och relationen är bra,” säger Maria. 

  • Stor tvättstuga med professionella tvättmaskiner
  • Inspirerande tvättstuga med moderna produkter
  • Välplanerad tvättstuga med praktisk inredning
  • Praktisk och snygg tvättstuga med bästa mangeln

Jag tror att tvättstugan tas om hand bättre och används oftare om den är trivsam. Nu är man mer rädd om den och de boende håller fint efter sig på ett annat sätt.

 - Maria Karlsson, sekreterare Brf Göteborgshus 42

 

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: