Bekymmersfri tvättstuga 

PODAB är specialister på professionell tvättstugeutrustning och har kompetensen att ge dig den bästa lösningen vare sig du är inköpare, förvaltare eller användare. Ambitionen är att våra produkter, vår specialistkompetens och engagemang ska leda till bekymmersfria tvättstugor.

Specialister

Vad kan vi med vår specialistkompetens göra för dig? Vi kan hjälpa dig till en bekymmersfri tvättstuga. Sedan 1945 har vi jobbat med professionell tvättstugeutrustning. Inget annat. Det är därför vi vet vad som krävs för att det ska fungera smärtfritt i tvättstugan. 

Ekonomi

Det är fullt möjligt att spara mer - bara genom att tvätta med rätt utrustning. Vill du veta hur mycket ni kan spara i den gemensamma tvättstugan? Vi besiktigar er tvättstuga och gör en kostnadsfri kalkyl där vi räknar ut driftskostnader och ser vilka besparingarna blir. Med rätt lösning kan ni göra stora besparingar. 

Användare

För att tvättstugan ska bli bekymmersfri är det många som ska vara nöjda. Maskinerna ska vara enkla och snabba att använda, och de ska  passa brukarnas behov. Därför börjar vi alltid med en behovsanalys. När rätt lösning är på plats håller vi en demonstration för användarna.

Kvalitet

Högkvalitativa produkter är en självklarhet. De ska hålla i många år och bara fungera. Det är därför våra tvättmaskiner är tillverkade för minst 15 års nyttjande. För att skapa bekymmersfria tvättstugor levererar vi kvalitet i allt vi gör. Vare sig det handlar om produkter, installationer, leveranser eller service. 

Miljö

Den miljövänliga tekniken finns redan idag. Med modern tvättstugeutrustning minskar vatten- och energiförbrukningen betydligt. Håll utskik efter ECO-innovation! Det är vår märkning av de produkter som är framtagna med extra fokus på att bidra till en bättre miljö. 

Expertis & service

Styrkan med PODABs service är den lokala förankringen. Vi samarbetar med återförsäljare i hela landet och har dessutom specialutbildade partners som kan produkterna in i minsta detalj. Service och support ska alltid vara nära till hands. Det ska vara enkelt och bekymmersfritt för dig. Det är ju det allt går ut på.

Vi skapar bekymmersfria tvättstugor

Vi är specialisterna som visar omtanke om användaren, ekonomin och miljön. Vi har hög kvalitet i allt vi gör, vare sig det handlar om produkter eller service. Vi gör allt för att göra dig som kund nöjd, eller snarare supernöjd. Därför erbjuder vi supernöjd kundgaranti till våra nya kunder. Det innebär att vi garanterar att göra dig nöjd, annars får du pengarna tillbaka.

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: