Tvättstuga med mellanlåg belastning

En tvättstuga med mellanlåg belastning riktar sig till hushåll med en till två personer. Det kan vara studentbostäder, små bostadsrättsföreningar eller hyreshus och passar ca 15-30 lägenheter.

Produkter för tvättstuga med mellanlåg belastning

I den här tvättstugan rekommenderar vi två professionella tvättmaskiner ur BaseLine-serien med en kapacitet på 7 kg vardera, en energieffektiv och tystgående torktumlare ur StreamLine-serien med en kapacitet på 8 kg och ett stort torkskåp som torkar upp till 8 kg tvätt. Både tvättmaskiner och torktumlare står på benfundament för att få en perfekt ergonomisk höjd. Tvättstugan är även utrustad med en kallmangel. Genom att välja produkter märkta med ECO-innovation kan du mer än halvera energiförbrukningen och göra tvättstugan ännu mer kostnadseffektiv.

Tillbehör som gör skillnad

För att få en väl fungerande tvättstuga behövs tillbehör som tvättbänk och tvättvagn. I det här exemplet finns en stor rostfri tvättbänk med låsningsbar dörr som tillval och två ergonomiska tvättvagnar med frisvängande hjul. För avlastning finns ett arbetsbord med grå metallben. Ovanför bordet har vi monterat en lakansträckare som underlättar vikning och sträckning av lakan. I tvättstugan finns även en väggmonterad strykbräda och galghängare.

Enhetlig design ger en renare känsla

Våra produkter är enhetliga och stilrena och utformade för att matcha varandra både i färg och storlek för att få en ordnad och ren känsla i tvättstugan.

Rekommenderade produkter i tvättstugan med mellanlåg belastning:
 

 1. Tvättmaskin BaseLine TM 8060 med fundament, 2 st

 2. Torktumlare StreamLine T 9153 K med fundament, 1 st (Miljöval - T 9153 VP)

 3. Torkskåp ProLine TS 63 E, 1 st (Miljöval - TS 63 VP)

 4. Kallmangel KM 752, 1 st

 5. Tvättbänk TB 10, 1 st

 6. Arbetsbord L 1400, 1 st

 7. Strykbräda SB 13, 1 st

 8. Galghängare, 1 st

 9. Tvättvagn TP 4, 2 st

 10. Lakansträckare, 1 st

 11. Uppsamlingsränna 70 liter, 1 st

Exemplet föreställer en tvättstuga som är 5x3m

Vi hjälper dig att välja rätt tvättstugeutrustning

Vill du veta vad som passar bäst i er gemensamma tvättstuga? Vi är specialister på att ta fram hållbara lösningar för våra kunder. Om du vill ha snabb och smidig hjälp finns vi här. 

Boka kostnadsfri rådgivning idag eller ring 031-752 01 00 så hjälper vi till.

Miljövänlig tvättstuga med ECO-innovation produkter

Att tvätta och torka miljövänligt är hållbart i längden. Därför har vi ett brett sortiment av klimatsmarta produkter som är framtagna med extra fokus på miljön. Ser du ECO-innovation på en produkt är den ett mer hållbart alternativ. Välj torktumlare och torkskåp med värmepump och halvera energiförbrukningen. Fråga oss om ni vill tvätta och torka miljövänligt. Vi hjälper till och tar fram en kostnadsfri energikalkyl så att ni kan jämföra och se.

Grovtvättstuga

Ett bra komplement till den gemensamma tvättstugan är grovtvättstugan. I en grovtvättstuga är maskinerna större och har program utformade för att tvätta större gods. Maskinerna är dimensionerade för att tvätta mattor, madrasser eller andra grövre textilier. När det är dags att torka godset rekommenderar vi torkskåp TS 93 E som torkar extra stora textilier effektivt.

Fler tips & råd på bloggen 

Missa inte vårt blogginlägg "Enkel guide till nya produkter i bostadsrättsföreningens tvättstuga". Här finns många tips och råd på hur du ska gå tillväga för att planera och välja rätt produkter till den gemensamma tvättstugan i flerbostadshuset vare sig det är i en BRF, ett hyreshus eller hos den privata fastighetsägaren. Läs också mer om våra tvättstugelösningar för tvättstugan.

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

  Tack för din offertförfrågan.

  Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

  Koden: