TMX & TX - Nya tvättmaskiner och torktumlare i premiumklass

Hållbart med snygg design i tvättstugan

PODAB lanserar nya ProLine TMX och TX, en serie tvättmaskiner och torktumlare som klarar de största påfrestningarna och har en design som tilltalar de allra kräsnaste användarna. Kraftfulla, slittåliga och användarvänliga kvalitetsprodukter med finesser som gör det enkelt att tvätta. 

Våra nyheter är unika kraftpaket med en hållbarhet som slår det mesta. Allt är minutiöst uttänkt och testat. Resultatet är premiumprodukter som passar perfekt  i den gemensamma tvättstugan.

Tävlingen "Vinn en makeover av tvättstugan"
är nu avslutad!

Varför ska det vara trist och tråkigt i tvättstugan när den kan vara alldeles underbar? Tävlingen "Vinn en makeover av er gemensamma tvättstuga" har nu fått en vinnare. Nyfiken? Gå in och se vem som vann tävlingen.

Tack för att ni kom!

Under veckorna 19-37 har vi haft lanseringsevent och produktvisning runt om i landet där vi presenterarde våra nya premiumprodukter!

Nyheterna, ProLine TMX och TX, är en serie tvättmaskiner och torktumlare som klarar de största påfrestningarna och har en design som tilltalar de mest kräsna användarna. 

Har du missat eventet? Kontakta oss på 031-752 01 00 så berättar vi allt du behöver veta om våra nyheter. 

Brf Göteborgshus 42 - Testpiloter för TMX & TX

Brf Göteborgshus 42 var först ut att prova de nya maskinerna i ProLine TMX och TX serierna. Som tack för att de ställt upp som testpiloter överraskade vi föreningen med en makeover. Makeovern visade sig bli en oerhört positiv överraskning för medlemmarna.

Vill ni ha hjälp med er tvättstuga?

Vi har alla produkter som krävs för att skapa en välfungerande tvättstuga. Har du frågor om hur ni kan förbättra just er gemensamma tvättstuga? Kontakta oss redan idag!

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: