TMX & TX - Nya tvättmaskiner och torktumlare i premiumklass

Hållbart med snygg design i tvättstugan

PODAB lanserar nya ProLine TMX och TX, en serie tvättmaskiner och torktumlare som klarar de största påfrestningarna och har en design som tilltalar de allra kräsnaste användarna. Kraftfulla, slittåliga och användarvänliga kvalitetsprodukter med finesser som gör det enkelt att tvätta. 

Våra nyheter är unika kraftpaket med en hållbarhet som slår det mesta. Allt är minutiöst uttänkt och testat. Resultatet är premiumprodukter som passar perfekt  i den gemensamma tvättstugan.

Lanseringsfester runt om i landet

Kom förbi på exklusiv produktvisning, smarrig lunch och ta del av otroliga lanseringserbjudanden. Välkommen till festligheterna för att fira våra premiumprodukter! 

Lanseringserbjudande! 

Spara 5000:- i utbytesrabatt vid köp av tvättmaskiner eller torktumlare i ProLine TMX och TX-serien! För att lansera våra nya premiumprodukter har vi slagit på stort och erbjuder 5000:- i utbytesrabatt. Det ger dig ett ypperligt tillfälle att byta ut din gamla tvättutrustning till premiumprodukter som passar i de mest krävande miljöer. Våra nyheter har en imponerande design och en användarvänlighet som är i ett slag för sig. Nu har du chansen att köpa våra nyheter till ett otroligt bra pris. 

Besök våra lanseringsevent för att ta del av erbjudandet! Vill du få mer information om utbyteskampanjen? Maila

Tävla om en makeover av tvättstugan!

Varför ska det vara trist och tråkigt i tvättstugan när den kan vara alldeles, alldeles underbar? Vid köp av TMX och TX är man automatiskt kvalificerad att delta i tävlingen om en makeover av tvättstugan! Vi förvandlar vinnarnas tvättstuga till en tvättstuga att längta till.

 

 

 

 

 

Vill ni ha hjälp med er tvättstuga?

Vi har alla produkter som krävs för att skapa en välfungerande tvättstuga. Har du frågor om hur ni kan förbättra just er gemensamma tvättstuga? Kontakta oss redan idag!

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.