Vinnare i tävlingen "Makeover av tvättstugan"

Lanseringstävlingen avslutad

PODAB lanserar nya premiummaskiner och det ville vi fira! Därför utlyste vi en tävling där vinsten var en MAKEOVER av tvättstugan. Ni som köpt våra nya tvättmaskiner eller torktumlare ur ProLine TMX- och TX-serien hade chansen att kamma hem drömvinsten. Deltagarna skulle motivera varför just deras gemensamma tvättstuga behövde en makeover. 

Vinnaren är korad!

Vi har fått in många fina bidrag i tävlingen! Tack så mycket för ert stora engagemang och intresset alla deltagare visat. Vi har gått igenom bidragen och utnämnt en VINNARE! 

Vi säger grattis till Brf Stenhuggaren i Örebro!

PODABs representant Dick Bytander tillsammans med Brf Stenhuggarens ordförande Jan Lönnman

Tävlingsbidrag:

"Vår mycket engagerade PODAB-representant har använt uttryck som ”tvättstugan skall vara ett funktionellt trivselrum” och visat skisser och bilder på hur detta kan se ut. Även fast vi är mycket nöjda med den funktionella delen av våra nya tvättstugor skulle det vara värdefullt att addera ett hemtrevligt och trivsamt perspektiv. Då tror vi att förutom ökad trivsel, kommer tvättstugan att tas om hand på ett bättre sätt och därigenom bli bekymmersfri och få en längre livstid. "

- Jan Lönnman, ordförande Brf Stenhuggaren

 

Juryns motivering:

 Då vi på PODAB eftersträvar både funktion och trivsel i tvättstugan valde vi vinnaren som på ett fint sätt beskrev hur de med vår hjälp vill skapa en trevlig miljö att tvätta i. Deras motivering fick på ett pricksäkert och genomtänkt sätt med varför just deras tvättstuga borde vinna tävlingen.

Snart påbörjas förvandlingen så håll ögonen öppna. Vi tackar ALLA deltagare för att ni ville vara med och tävla och önskar er allt gott!

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: