Nyheter från PODAB!

Kraftpaket i premiumklass

PODAB lanserar TMX och TX – nya produkter ur ProLine-sortimentet som är minutiöst utformade med kvalitet in i minsta detalj. Premiumprodukter som är kraftfulla och stilrena. 

De nya tvättmaskinerna och torktumlarna är unika kraftpaket med en hållbarhet som slår det mesta. Allt är minutiöst uttänkt och testat. Resultatet är premiumprodukter som är kraftfulla, driftsäkra och estetiskt utformade med användarvänlighet i fokus. Nya ProLine är ett produktsortiment med extra allt. 

Tvättmaskiner i ProLine TMX-serien

ProLine TMX är en professionell serie av tvättmaskiner i världsklass. Det är våra mest pålitliga och kraftfulla maskiner. Med den starka konstruktionen är tvättmaskinerna extremt hållbara och klarar hög belastning under lång tid. De är utvecklade och rigoröst testade för säker drift i hela 20 år! Den eleganta designen gör produkterna lättplacerade vilket innebär att de passar perfekt in i den gemensamma tvättstugan.

Exklusiv design för alla

Även de mest kräsna användaren kommer att uppskatta nyheterna i nya ProLine TMX-serien. Den stilrena designen och de väl genomtänkta finesserna förbättrar trivseln i den gemensamma tvättstugan. Användarvänliga funktioner har varit i fokus och det märks. Allt är lättillgängligt och enkelt att förstå. Följ hela tvättprocessen på den tydliga displayen. Öppna luckan utan att använda handkraft. Välj mellan 20 olika tvättprogram som är snabba och skonsamma. Riktigt ren tvätt är bara några knapptryckningar bort. 

Unika finesser

Tvättmaskinerna i vårt nya ProLine-sortiment är i en egen och unik klass. Alla led i utvecklingen, från design till montering, kännetecknas av noggrannhet, precision och kvalitet. Finesser som det elektriska lucklåset, tvättmedelsfacket och de speciellt framtagna gångjärnen är viktiga delar. Flera stötdämpare, kraftigare fjädrar och tjockare plåt ger en stabil och kraftfull konstruktion. Även avloppsventilens unika placering säkerställer en pålitlig drift. Allt är noggrant testat och varje beståndsdel är kontrollerad. Allt är av högsta kvalitet för att få ingå i vårt premiumsortiment. 

Torktumlare ProLine TX 200 E

TX 200 E är en hållbar torktumlare skapad genom schweizisk ingenjörskonst. Den kraftfulla konstruktionen med sin avancerade teknik har innovativa komponenter som är testade för säker drift i 20 år. Torktumlaren har en rostfri, reverserande trumma med en unik direktdrift via snäckväxel som minimerar servicebehovet.

Innovativ torkning

TX 200 E har ett dubbelt luftflöde, som effektiviserar torkprocessen och torkar extra skonsamt. Den har även ett optimerat återvinningssystem för spillvärmen. Hela 30% av luften som sugs in i torktumlaren från rummet förvärms. Den reglerbara motorhastigheten tillsammans med reverseringen hindrar tvätten från att sno sig och effektiviserar torkprocessen. Med avancerad fukt- och temperaturavkänning övervakas varje steg av torkprocessen och torktumlaren slår av vid önskad torrhetsnivå.

Exklusiv design

Den stilrena designen och de väl genomtänkta finesserna förbättrar trivseln i den gemensamma tvättstugan. Med en stor lucka är det lätt att lasta i och ur tvätt. Hela torkprocessen kan följas på den tydliga displayen med intuitivt gränssnitt. Luddfiltret är ergonomiskt placerat i en luddfilterlåda som dras ut och rengörs smidigt. En extra finess är att torktumlaren inte kan startas utan att filtret är på plats och att användaren får en tydlig instruktion om åtgärd.

Tack för att ni kom till lanseringsfesten!

Under våren och sensommaren har vi varit ute på en härlig Sverigeturné för att lansera våra nya professionella tvättmaskiner och torktumlare i premiumserien, TMX och TX. Maskinerna är unika kraftpaket med en hållbarhet som slår det mesta och en design som tilltalar de mest kräsna användarna. 

Stort tack till alla er som besökt våra event! Har du missat lanseringseventet? Kontakta oss på 031-752 01 00 så berättar vi allt du behöver veta om våra nyheter.

Tävla om en makeover av tvättstugan!

Varför ska det vara trist och tråkigt i tvättstugan när den kan vara alldeles underbar? Vid köp av TMX eller TX är man automatiskt kvalificerad att delta i tävlingen om en makeover av tvättstugan! Vi förvandlar vinnarnas tvättstuga till en tvättstuga att längta till.

Våra nya premiumprodukter i ProLine-serien

Broschyr

Tvättmaskiner och torktumlare i ProLine TMX- och TX-serien

Produktkatalog 2020

Katalog 2022

Tvättstugeutrustning
 

  

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: