Lanserar nya produkter och löser tvättgåta

PODAB lanserar nya, professionella tvättmaskiner och torktumlare, som tvättar och torkar utan att slita ut strumporna i förtid. Ny spetsteknik som den nya 3D-trumman i tvättmaskinen gör att dina strumpor får en skonsam behandling. Men vad händer egentligen med alla borttappade strumpor? Vi tog oss an en av tvättningens mest gäckande gåtor – mysteriet med den borttappade strumpan. 

De flesta känner igen sig i att tvättningen ofta slutar med ett eller flera omaka strumpor. Det är ett litet men ack så irriterande problem. Teorierna är många om vad som händer med de ensamma strumporna? Försvinner de bakom element, under möbler eller äts de helt sonika upp av gulliga husdjur? Säkert är i alla fall att tvättmaskinerna från PODAB garanterat inte äter upp strumporna. Produkterna utvecklas hela tiden för att ge en så skonsam tvättning som möjligt. I den senaste serien tvättmaskiner som vi lanserar finns till exempel en världsunik 3D-trumma.

Eftersom vi har som vision att skapa bekymmersfria tvättstugor löser vi de flesta problem, både stora och små. Och nu har vi en klurig och fiffig lösning på strumpproblemet - strumpparet som håller ihop i både vått och torrt. 

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: