Mysteriet med den borttappade strumpan

PODAB är specialister på professionell tvättstugeutrustning! Vi hjälper till att skapa bekymmersfria, gemensamma tvättstugor och hittar lösningar på de flesta problem, stora som små. I samband med lanseringen av våra nya professionella tvättmaskiner och torktumlare, som tvättar och torkar utan att slita ut strumporna i förtid, frågade vi oss vad som egentligen händer med alla borttappade strumpor. Ett litet men ack så irriterande problem som vi ville hitta en fiffig lösning på.

Vi frågade några tvättstugefantaster om vart de tror att strumporna tar vägen.
 

Del 1 - Vart tar den vägen?

Del 2 - PODAB har lösningen

Strumptävlingen är nu avslutad! 

 

Lanseringsevent

Under veckorna 38 - 41 har vi haft lanseringsevent runt om i landet där vi presenterarde våra nyheter samt bjöd våra kunder på mat, dryck och tävlingar. 

 Se bildern från lanseringseventen.

Nyheter från PODAB 

PODABs nya maskiner med världsunik teknik och prisbelönt design. Se våra smarta lösningar som exempelvis världens första 3D-tvättsystem. 3D-trumman ger en skonsam behandling av dina strumpor och sliter inte ut dem i förtid. Våra nya produkter och den fiffiga knapplösningen gör att dina strumpor inte tappas bort, istället hänger de ihop i både vått och torrt.

 

 

Boka kostnadsfri rådgivning

PODAB har lösningen. Vi hjälper dig till en bekymmersfri tvättstuga. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort. Du kan även ringa oss på 031-752 01 00.Håller ihop i vått & torrt

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: