Nyheter från PODAB

PODAB lanserar nya professionella tvättmaskiner och torktumlare av högsta kvalitet. Alla de nya produkterna i BaseLine- och StreamLine-serierna är optimerade för att passa i svenska tvättstugor. Utsidan är prisbelönad för sin fina design. På insidan finns nya smarta lösningar som exempelvis världens första 3D-tvättsystem. Att produkterna är utformade med användarvänlighet i fokus är en självklarhet.

Lanserar världens första 3D-tvättsystem

De nya tvättmaskinerna i BaseLine -och StreamLine-serierna har testats för 15 års hårt användande och står för hållbarhet och driftsäkerhet. De är genomtänkta och har många smarta funktioner. En stor fördel är det nya 3D-tvättsystemet. 3D-trumman har sex stycken unikt utformade valkar med en mjuk och en hård sida. Textilierna behandlas skonsamt eller kraftfullt beroende på valt tvättprogram. Tvätten rör sig i tre riktningar och valkarna spolar vatten över tvätten kontinuerligt. Resultatet blir en skonsammare tvättprocess och renare tvätt, på kortare tid. I kombination med WED (Water Efficiency Drum) blir dessutom vatten- och energiförbrukningen låg.

Användarvänligheten i fokus

Användarvänligheten har givetvis varit i fokus. Den stora, tydliga displayen har en intuitiv kontrollpanel och visar bland annat program, temperatur, återstående tid och centrifugeringshastighet. Det finns snabbstart för de vanligaste programmen samt språkinställningar med 23 stycken valbara språk. Fördelarna är många med de nya tvättmaskinerna. Läs gärna mer på hemsidan under varje produkt. 

Effektiva och energisnåla torktumlare

De nya torktumlarna finns i olika varianter. Välj mellan kondens, evakuering eller värmepumpstumlare. De har alla en gedigen konstruktion och är mycket välisolerade, vilket ger en tyst och energisnål drift. Dessutom har de automatisk fuktavkänning som avbryter torkprocessen när tvätten är torr. De aerodynamiskt utformade valkarna i den rostfria trumman ger bättre luftgenomströmning vid lite tvätt och bättre omfördelning av tvätten då tumlaren är full. När energieffektivisering prioriteras är T 9153 VP ett bra val eftersom det är en av de energisnålaste torktumlarna som finns. Det är en ECO-innovation produkt som bidrar till en bättre miljö, samtidigt som driftskostnaderna blir lägre.

PODAB löser klassisk tvättgåta

De flesta känner igen sig när man pratar om bekymret med den borttappade strumpan. I samband med lanseringen av våra nya professionella tvättmaskiner och torktumlare ville vi hitta en smidig lösning på problemet. Vi vet med säkerhet att PODABs nya tvättmaskiner inte äter upp strumporna och definitivt inte sliter ut dem i förtid. Eftersom vi hjälper till att lösa problem, stora som små, klurade vi ut en fiffig lösning. Strumpparet som sitter ihop i både vått och torrt. 

 

Tvättmaskiner

Torktumlare

Broschyr

Tvättmaskiner och torktumlare i BaseLine- och StreamLine-serien

  

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: