PODABs Sverigeturné

 

Land och rike runt med våra nya prisbelönta tvättmaskiner och torktumlare

Under veckorna 38-40 har vi på PODAB rest land och rike runt på en härlig Sverigeturné för att visa upp våra nya professionella tvättmaskiner och torktumlare av högsta kvalitet. Maskinerna är prisbelönta för sin fina design och på insidan finns nya smarta lösningar som exempelvis världens första 3D-tvättsystem.
 
Vi ville såklart att så många av er som möjligt skulle få chansen att klämma och känna på våra nya fina maskiner så vi tog vårat pick och pack och åkte till er! Detta hade inte varit möjligt utan våra fantastiska Professionella Partners som låtit oss slå upp våra PODAB tält och parkera en stor Curbside Foodtruck precis utanför sina kontor.
 
Det kanske låter meckigt, men lite meck har inte varit någonting i jämförelse med hur roligt vi har haft och hur uppskattat varje event har varit.
 
Turnén gjorde sina första stopp hos Servicebolaget Nord i Luleå och hos Bravida i Karlskoga. Tro det eller ej men Karlskoga bjöd på regnskurar medans Luleå bjöd på strålande sol och 17 grader. Skämt å sido, så blev de två första eventen superlyckade och vi var så taggade på att fortsätta vår turné vidare mot Sundsvall, Skövde, Uppsala, Kalmar, Bromma, Lomma, Norrköping, Helsingborg, Örebro och till sist Göteborg.
 
På varje event har vi visat upp våra nya professionella tvättmaskiner och torktumlare, bjudit på god mat och dryck men också anordnat roliga tävlingar där man kunnat vara med och tävla om PODABs fiffiga strumpor. I samband med lanseringen av våra nya maskiner frågade vi oss nämligen vad som egentligen händer med alla borttappade strumpor. Ett litet men ack så irriterande problem som vi ville hitta en fiffig lösning på, vilket vi gjorde – PODAB strumporna!
 
Vi har rest så långt norrut som till Luleå och så långt söderut som till Lomma och på resans väg har vi fått träffa både gamla och nya kunder, ätit alldeles för många hamburgare, och gett ut hundratals PODAB strumpor.
 
Imorgon avslutar vi turnén på PODABs huvudkotor i Göteborg och vi vill självklart avsluta på topp! Anmäl dig om du vill kika på de nya maskinerna, träffa oss, äta god mat, och vara med och tävla om PODABs fiffiga strumpor som håller ihop i både vått och torrt! 

Mysteriet med den borttappade strumpan

PODAB lanserar nya, professionella tvättmaskiner och torktumlare, som tvättar och torkar utan att slita ut strumporna i förtid. Ny spetsteknik som den nya 3D-trumman i tvättmaskinen gör att dina strumpor får en skonsam behandling. Men vad händer egentligen med alla borttappade strumpor? Vi tog oss an en av tvättningens mest gäckande gåtor – mysteriet med den borttappade strumpan.

 

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: