Fördelar med en avfuktare i tvättstugan

torkrum med avfuktare

Behöver ni snabbare torktider för era textilier i den gemensamma tvättstugans torkrum? Då är en avfuktare i tvättstugan lösningen. Genom att effektivt ta bort överflödig fukt från luften kan våra avfuktare påskynda torkprocessen och ge er snabbare resultat.
 
Att ha en avfuktare i den gemensamma tvättstugans torkrum är mycket fördelaktigt av flera anledningar:

Snabbare torktid med en avfuktare i tvättstugan

En avfuktare i tvättstugan hjälper till att påskynda torkprocessen genom att ta bort överflödig fukt från luften. Genom att hålla luften i torkrummet torr kan kläderna eller andra våta föremål torka snabbare och mer effektivt.
 
Var noga med att välja rätt avfuktare, anpassad efter just er tvättstuga/torkrum. Vi har även andra tillbehör som påskyndar torkprocessen.
Se vårt kompletta sortiment för torkrum här >> 

Luftavfuktare minskar risken för fukt och mögel i tvättstugan

En avfuktare hjälper till att minska fuktigheten i luften, vilket är särskilt viktigt i ett torkrum. Genom att hålla fuktnivån på en lämplig nivå minskar risken för fukt- eller mögelangrepp, vilket kan vara skadligt både för kläderna och för människors hälsa.

Förhindra dålig lukt i tvättstugan med en avfuktare

Fuktighet kan leda till dålig lukt i ett torkrum, särskilt om det är dålig ventilation. Genom att använda en avfuktare i tvättstugan minimeras fukt, vilket i sin tur minskar risken för obehagliga lukter.
 
Sammanfattningsvis
kan en avfuktare i torkrummet bidra till att upprätthålla en hälsosam och bekväm miljö genom att minska fukt, förebygga mögel, förhindra dålig lukt och framför allt påskynda torktiden för kläder och andra textilier. Något som är viktigt i ett flerfamiljshus där många hushåll delar på den gemensamma tvättstugan.
 
Vi erbjuder en mängd olika avfuktare som passar perfekt för torkrum. Våra experter hjälper er gärna att välja rätt modell och tillbehör för att optimera torkningen av era kläder. 

Avfuktare och smarta tillbehör till torkrummet

Brf Skatan förkortade sin torktid med ca 20 timmar

Brf Skatan är en liten bostadsrättsförening med elva lägenheter. Här står sedan länge tvättmaskiner och torktumlare från PODAB i tvättstugan, men under hösten 2021 beslutade föreningen att ta ett grepp om det befintliga torkrummet också. I stället för en torktid på över ett dygn hinner de boende nu tvätta och torka fyra maskiner under sitt tvättpass.

Vill ni ha hjälp med er tvättstuga?

Vi har alla produkter som krävs för att skapa en välfungerande tvättstuga. Har du frågor om hur ni kan förbättra just er gemensamma tvättstuga? Kontakta oss redan idag!

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: