Vinnaren av tävlingen är korad!

I samband med lanseringen av våra nya produkter utlyste vi en tävling. Den gick ut på att filma eller ta en bild när man gjorde något kreativt och kul med PODABs strumpor, som håller ihop i både vått och torrt. Det magnifika priset, förutom den stora äran att vinna, var en ny professionell tvättmaskin och torktumlare från PODAB. 

Under hösten har vi fått in många roliga och påhittiga bidrag. Det var underbart att se vilket stort intresset våra strumpor skapat och vilket engagemang många lagt ner på sina tävlingsbidrag. Vi har nu korat en vinnare, som skickat in ett helt fantastiskt bidrag som stack ut från mängden!

 

Det vinnande bidraget

 

Grattis till 1:a priset Emil Göransson, Landskrona 

Motivering: 

För sin uppfinningsrika och engagerade tolkning av bekymret med den borttappade strumpan. Bidraget visar på ett humoristiskt sätt PODABs fiffiga lösning på problemet - strumporna som sitter ihop i både vått och torrt.

Tröstpris

Det fanns fler bidrag som stack ut och därför vill vi ge några av dem ett litet tröstpris för sina fantasifulla och engagerade bidrag. Tack för en härlig tävlingsinsats. Håll utkik, en överraskning kommer snart dimpa ner i er brevlåda!

Tröstpris i tävlingen om splitter ny tvättmaskin och torktumlare

Christoffer Holm

I nöd & lust, och vått & torrt! 

Tröstpris i tävlingen om splitter ny tvättmaskin och torktumlare

Therese Stråhle

Som klippt och klistrat ihop "Sagan om tvättmaskinen & de magiska strumporna"

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: