Omtanke om miljön

På PODAB arbetar vi ständigt med att utveckla energieffektiva produkter. De produkter vi erbjuder som är ytterst energieffektiva kallar vi ECO-innovation. När ECO-innovation finns på en PODAB-produkt innebär det att den är framtagen med miljön i fokus. 

Med modern tvättstugeutrustning minskar vatten- och energiförbrukningen betydligt. PODAB erbjuder klimatsmarta produkter med många finesser som gynnar miljön.

Vilka förbättringar kan ni göra i er tvättstuga? Vi hjälper gärna till att ta fram en energikalkyl. I energikalkylen specificerar vi exakt vad du sparar, och jämför de produkterna ni har i tvättstugan idag mot nya maskiners energiförbrukning. Kontakta oss direkt på 031-752 01 55.

 

Tvättmaskiner

Våra tvättmaskiner är effektiva och har en låg vatten- och energiförbrukning. Dessutom tvättar de rent vid lägre temperaturer. Tvättmaskinerna avvattnar textilierna effektivt, vilket gör att den efterföljande (energikrävande) torkprocessen kortas ner. 

Torkskåp och torktumlare

Våra torkskåp och torktumlare med värmepump är riktigt klimatsmarta lösningar. De kan sänka din energiförbrukning med upp till 75%. 

Torkrum

Bortsett från att kläderna får självtorka, är torkrum det som drar absolut minst energi. Vi har ett brett sortiment av torkrumsutrustning, med bland annat avfuktare och tillbehör.

Doseringssystem

Överdosering är ett problem som leder till onödig belastning på miljön. Där kan automatiska doseringssystem hjälpa till. Våra tvättmaskiner fungerar givetvis med alla ledande doseringssystem på marknaden.

Brf Karlstadshus 10

Genom att byta ut ca 10 år gamla maskiner mot
nya energisnåla sparar Brf Karlstadshus 10 nu
hela 14 630 kWh/år, vilket motsvarar en årlig
elförsörjning av en mindre villa.

Brf Hässleholmshus 1

För att minimera utsläpp och kvarvarande
rester i tvättmaskinen installerade föreningen
doserings-utrustning. Något som gynnar
både miljön och personer med allergier. 

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: