Omtanke om ekonomi

En bekymmersfri tvättstuga gynnar ekonomin långsiktigt. Vi tar hänsyn till hela livscykeln och vägleder dig till rätt produkter, förenklar ditt köp och ser till att driftskostnaderna sänks. 

Behöver du hjälp att planera tvättstugan på ett praktiskt och ekonomiskt sätt? Inga problem. Vi ritar upp planlösningar och räknar ut besparingar och driftskostnader. 

Vägledning

Vi vägleder dig till rätt val av utrustning genom att hjälpa till med besiktning, energikalkyl och behovsanalys. Vi ger dig en offert med den bästa lösningen för er.

Köp

Med snabb leverans och service förenklar vi ditt köp. Allt från installation och demonstration till finansiering och fri frakt löser vi.

Ägande

Personlig support och kompetens finns nära till hands. För att underlätta ditt ägande har vi hållbara produkter med låga driftskostnader och lång garantitid. Vi erbjuder också underhållsservice och våra nya kunder kan ta del av vår supernöjd kundgaranti.

Besparingar

Vill du veta hur stora besparingar du kan göra? Kontakta oss, vi hjälper dig att ta fram en jämförelsekalkyl. Ring oss direkt på 031-752 01 55 eller boka gratis rådgivning här.

Brf Karlstadshus 10

Med nya produkter från PODAB sparar
Brf Karlstadshus 10 hela 19 020 kr/år.
Pengar som föreningen kan lägga på
annat. Läs om hela projektet.

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: