Fördelar med en tvättvagn i tvättstugan

 

En tvättvagn kan verkligen göra skillnad i tvättstugan. Vill du att det ska gå smidigare att tvätta behövs en smart tvättvagn på hjul. Att flytta tvätten från tvättmaskinen, till torktumlaren, torkskåpet eller torkrummet kan vara en bökig process, men inte nu längre. Här är alla fördelarna med en tvättvagn.

 

 

Lättmanövrerad tvättvagn

Tvättstugan är i många fall ett skrymmande rum och för att det ska gå enkelt att flytta tvätten mellan tvättmaskinen och exempelvis torktumlaren är en smidig tvättvagn att rekommendera. Vår tvättvagn TP4 och har fyra länkhjul, vilket gör att man enkelt kan förflytta den i alla riktningar, precis som en modern rullväska. Många äldre tvättvagnar har bara två hjul i bakkant som inte är vridbara. Med fyra svängbara hjul slipper man tilta tvättvagnen och den är lätt att ställa kloss an mot tvättmaskinen eller torktumlaren. 

Minska risk för repor med gummiskydd

För att undvika att tvätt som till exempel strumpor ska slinka ner på golvet mellan vagnen och tvättmaskinen, vill man kunna ställa den tätt intill maskinen. För att minimera risken att repa utrustningen och annan inredning har vi försett TP4 med avvisarkåpor; små gummiskydd. Gummit är också noga utvalt för att inte lämna spår efter sig på maskinerna. Storleken på korgens rutnät är utmätt för att tvätten inte ska slinka ut. 

Tvättvagn med användarvänlig konstruktion

I framkant är korgen lägre för att passa lucköppningen på maskinerna och i bakkant är höjden anpassad för att användaren ska kunna stå bakom tvättvagnen, men fortfarande kunna lasta i och ur den på ett smidigt sätt. Förutom den användarvänliga konstruktionen har den dessutom en snygg design som passar in i alla tvättstugor.

Enkel montering

Från en platt kartong till färdigmonterad tvättvagn på mindre än en minut. Så enkel är den att montera. Den levereras i tre delar som enkelt sätts samman utan skruvar och verktyg. En tvättvagn kan kännas som en relativt okomplicerad produkt. Men faktum är att varje del av vagnen är genomtänkt in i minsta detalj. Inget har lämnats åt slumpen, eftersom vi vill att tvättstugan skall fungera bekymmersfritt.

Vem kan montera vår tvättvagn snabbast?

Vår försäljningschef Tomas utmanar Arne på distributionsavdelningen.
Vem tror ni vinner? Och hur lång tid tar det egentligen?

 

Smarta tillbehör till den gemensamma tvättstugan förenklar

I vårt sortiment finns många tillbehör som förenklar och hjälper till att skapa en bekymmersfri tvättstuga. 

Vill ni ha hjälp med er tvättstuga?

Vi har alla produkter som krävs för att skapa en välfungerande tvättstuga. Har du frågor om hur ni kan förbättra just er gemensamma tvättstuga? Kontakta oss redan idag!

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: