Smarta lösningar i en liten tvättstuga 

Layoutlösning i en mindre tvättstuga

I en liten gemensam tvättstuga behöver man tänka till lite extra! Att hitta smarta lösningar gör det smidigare att tvätta och minskar irritationsmoment. Här är några idéer på hur du kan få till smarta lösningar i en liten gemensam tvättstuga och maximera utrymmet.

Kompakt tvättmaskin och torktumlare för den mindre tvättstugan

Investera i kompakta tvättmaskiner och torktumlare för en smart lösning som tar upp mindre utrymme i tvättstugan. Vi har professionella tvättmaskiner och torktumlare som går att pelarmontera; torktumlaren placeras ovanpå tvättmaskinen. Det är idealiskt för små utrymmen där man vill ha samma kvalitetsmaskiner fast har en begränsad yta. 

Torkskåp – smart och yteffektivt i en liten tvättstuga

Vi vill slå ett slag för torkskåpet som är ett väldigt yteffektivt torkalternativ. Tvätten blir torr snabbt i ett torkskåp och tar betydligt mindre plats än ett torkrum. 

Väggmontering för smart förvaring

Montera hyllor eller skåp på väggarna för att utnyttja vertikalt utrymme, det frigör golvyta.

Hopfällbara och väggmonterade tillbehör – perfekt i en liten tvättstuga

Installera hopfällbara eller utdragbara tillbehör för att skapa extra arbetsyta i tvättstugan när du behöver vika eller sortera tvätt. Smarta tillbehör som en vägghängd strykbräda eller galghängare kan enkelt fällas ihop när de inte används. 

Optimera belysningen i tvättstugan

Använd starka, energieffektiva LED-lampor för att lysa upp utrymmet i den lilla tvättstugan. Se till att det finns bra belysning ovanför maskinerna och arbetsytorna.
 
Genom att använda smarta lösningar och kreativt utnyttja den lilla tvättstugans utrymme kan den bli både funktionell och effektiv.

Torkskåp – en smart lösning i en mindre tvättstuga

Vill ni ha hjälp med er tvättstuga?

Vi har alla produkter som krävs för att skapa en välfungerande tvättstuga. Har du frågor om hur ni kan förbättra just er gemensamma tvättstuga? Kontakta oss redan idag!

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: