Från skiss till färdig tvättstuga

PODAB hjälper till hela vägen - från skiss till färdig tvättstuga

Går tankarna på att uppdatera den gemensamma tvättstugan? 

Alla vill vi ha en trivsam tvättstuga men att uppdatera den gemensamma tvättstugan eller att planera en helt ny är båda stora projekt och investeringar som kräver mycket planering och arbete. När det känns för stort och komplicerat finns PODAB här för att guida och hjälpa till genom hela processen.
 
Vi levererar äkta engagemang och specialisthjälp från första möte till installation och färdig tvättstuga. Vårt mål är att ta fram den bästa lösningen för varje kunds unika behov. För PODAB är det en självklarhet att produkterna är av hög kvalitet, energisnåla, användarvänliga och ergonomiskt genomtänkta för att utforma tvättstugan med hänsyn till både människa och miljö.

Vi hjälper dig - från besiktning till färdig tvättstuga

PODABs specialister finns med genom hela processen. Vi vill förenkla projektet för våra kunder och erbjuder därför tjänster som ger dem en helhetslösning. Här kan ni läsa hur det går till steg för steg:

1. Vad krävs för att ni ska få en bekymmersfri tvättstuga?

Vi börjar alltid med att ta reda på vilka behov som finns så vi vet vad som krävs för att kunden ska få en bekymmersfri tvättstuga. Vi inventerar befintliga tvättmaskiner och mäter upp tvättstugan för att få en planlösning som ritningsunderlag. I första steget gör vi även en prognos på den totala besparingen efter investering i nya maskiner och en detaljerad uträkning av driftkostnader per år.

2. Vi tar fram layoutförslag och inspirationsbilder

Om så önskas, erbjuder vi ett kostnadsfritt layoutförslag där man får en klar bild av hur tvättstugan kommer att se ut. En fördel med layoutförslaget är att man i förväg kan se om maskinerna passar in i lokalen och om det är något man vill ändra på eller lägga till. Eftersom det är vanligt att renovera tvättstugan i samband med maskinbyte, erbjuder vi även en 3D-visualisering där man kan se rummet med önskemål om till exempel ny väggfärg eller nytt kakel. 

3. Vi installerar och demonstrerar den nya gemensamma tvättstugan 

Våra auktoriserade återförsäljare och servicepartners runt om i landet erbjuder bästa tänkbara assistans när det är dags för installation av de nya maskinerna från PODAB. När allt är installerat och klart håller vi en demonstration för att visa hyresgästerna hur deras nya tvättstugeutrustning fungerar. 

Boka kostnadsfri rådgivning

Vi besöker tvättstugan och hjälper dig till rätt lösning. Behovsanalys och energikalkyl ingår. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan. Du kan även ringa oss på 031-752 01 00.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig till en bekymmersfri tvättstuga! 

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: