Fördelar med PODABs nya tvättmaskiner 

I en klass för sig

  • Designutmärkelse för god formgivning

  • Tyst och hållbar motor

  • Användaren i fokus

  • 3D- tvättsystem

 
Varför är PODABs nya generation professionella tvättmaskiner i en klass för sig? Det finns många unika fördelar med fastighetstvättmaskiner som förenklar för den som tvättar samtidigt som tvättstugan blir mer trivsam. Varje tvättmaskin testas för att de ska hålla för hårt användande. Hållbarhet och driftsäkerhet är ledord i utvecklingen och alla steg i processen från design till montering, sker med stor noggrannhet och precision. Vi kan med stolthet konstatera att de är snyggare, smartare och användarvänligare än någonsin förr. 

Prisbelönt design

Vi jobbar hela tiden med att göra tvättstugorna i Sverige både trivsamma och funktionella. Tvättmaskinernas designutmärkelse för god formgivning går i linje med vårt arbete att skapa trivsamma tvättstugor. Tvättmaskinerna är både fina att se på och genomtänkta med finesser som gör det enklare att tvätta.

Stör varken dig eller grannarna

En viktig del av den nya konstruktionen är den tysta motorn som är extremt hållbar, även vid maximal centrifugering, vilket ger en energieffektiv drift. En stor fördel för användaren är att tvättmaskinerna absorberar ljud och vibrationer på ett bättre sätt. Tvättmaskinerna kan utan problem ställas i vindtvättstugan eller i en tvättstuga på ett våningsplan. Eftersom de ger så lite vibrationer och har så låg ljudnivå kommer grannarna inte störas.

Användarvänliga professionella tvättmaskiner

För oss är det en självklarhet att alltid ha användaren i fokus. Därför har tvättmaskinerna en stor och tydlig display. Kontrollpanelen är också användarvänlig för att den är intuitiv och mycket lätthanterlig. På displayen visas bland annat program, temperatur, återstående tid och centrifugeringshastighet. På så sätt har användaren kontroll över tvättprocessen. Det är också trevligt att tvättmaskinerna i StreamLine-serien ger doseringsråd via displayen eftersom en viktsensor känner av hur stor last som lagts in i maskinen. De program som används mest finns som snabbstart och maskinen sätter igång med några få knapptryckningar. Det finns stor valmöjlighet att ändra språk då maskinerna har 23 olika språkinställningar. 

3D-tvättsystem

3D-tvättsystem för perfekt tvättresultat

Det revolutionerande 3D-tvättsystemet är ytterligare en fördel som tål att nämnas. Trumman har speciellt utformade och smart placerade valkar, med en ”hård” och en ”mjuk” sida. Textilierna behandlas antingen skonsamt eller kraftfullt beroende på valt tvättprogram. Inte nog med det, tvätten rör sig dessutom i tre riktningar och 3D-valkarna spolar vatten över tvätten kontinuerligt. Det smarta 3D-tvättsystemet justerar alltså tvättprocessen utefter typ av tvätt, mängden tvätt och hur hårt smutsad tvätten är, vilket ger ett bättre tvättresultat. Kombinerar man det med WED (Water Efficiency Drum) som är den del av konstruktionen blir vatten- och energiförbrukningen mycket låg.

 

Jag är glad och stolt över att våra nya maskiner i
BaseLine- och StreamLine-serien snabbt blivit minst lika populära
som sina föregångare. Vi har lyckats göra redan bra tvättmaskiner ännu bättre.

- Erik Cornelius, produktchef på PODAB

Relaterat material:

BaseLine TM8060

Kompakt och prisvärd tvättmaskin

BaseLine TM 8060 är en kompakt tvättmaskin med en trumvolym på 60 liter och en kapacitet på 7 kg. Med sin praktiska storlek är den perfekt för mindre utrymmen och för tvättstugor med mindre belastning. Tvättmaskinerna i BaseLine-serien är nu smartare, snyggare och användarvänligare än någonsin. Maskinerna är även mer hållbara och driftsäkra eftersom de är konstruerade med tre stötdämpare istället för två. BaseLine TM 8060 är en professionell produkt med revolutionerande egenskaper, till samma låga investeringskostnad som tidigare. 

Tvättmaskiner av kompromisslös kvalitet

StreamLine TM 9060 och StreamLine TM 9070 är tystgående, högkvalitativa och effektiva tvättmaskiner. De har en trumvolym på 60 respektive 70 liter och en kapacitet på 7 och 8 kg. Tvättmaskinerna i StreamLine-serien är utvecklade för att klara hög belastning under lång tid. De har fyra stötdämpare och tre fjädrar, vilket gör konstruktionen mycket stabil och hållbar. Ljudnivån är extremt låg och de är nästintill vibrationsfria. Tvättmaskinerna passar perfekt i tvättstugor med lite högre belastning eller där det finns behov av tystgående maskiner.

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: