Viktigt med trivsel i den gemensamma tvättstugan 

Trivsel i den gemensamma tvättstugan

Trivsel i tvättstugan 

Många tänker inte på att den gemensamma tvättstugan alltid har varit en väl fungerande delningsekonomi. Det är resursslöseri när fler och fler lägenheter byggs med egen tvättutrustning i bostaden. Den gemensamma tvättstugan är bättre ur ett hållbarhetsperspektiv eftersom många delar på tvättstugeutrustningen. Vår största utmaning är att skapa förutsättningar för att man faktiskt använder den. Vi påverkar och driver utvecklingen av den gemensamma tvättstugan från att vara ett traditionellt tråkigt utrymme till en plats där de som tvättar faktiskt vill vara. Att skapa trivsel, tillgänglighet och trygghet i tvättstugan hjälper våra kunder att öka användandet av den, vilket i sin tur ger samhället en sundare resursfördelning som leder till stora miljövinster genom en hållbar konsumtion.
 
Vill ni också ha en trivsam gemensam tvättstuga som används? Vi har produkterna som behövs för att göra tvättstugan effektiv, användarvänlig, hållbar och framför allt trivsam. 

 

Inspireras av våra kunder

Nyfiken på hur vi har hjälpt andra kunder till en gemensam tvättstuga att trivas i? Här kan du läsa mer om våra projekt.

PODABs referenser

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: