PODAB söker säljare i Norrland

Är du vår nya medarbetare?

Är du vår nya säljare i Norrland? Då kommer du arbeta på ett område som sträcker sig från Falun, upp till Kiruna och bor därför någonstans längst norrlandskusten, kanske i Umeå, Örnsköldsvik eller Sundsvall. Du utgår hemifrån eller från ett företagskontor på din hemort. 

Som säljare hos oss på PODAB ingår du i ett försäljningsteam med 10 säljare och rapporterar till försäljningschefen. Totalt arbetar 30 kollegor inom bolaget som du också samarbetar nära med, allt från tekniker och teknisk support till marknad och leveransavdelningen. 

Dina kunder är bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och övriga verksamheter där tvättstugeutrustning används. Du tycker det är viktigt att skapa goda, långsiktiga relationer med dina kunder, återförsäljare och leverantörer. Som person trivs du med hög närvaro ute hos dina kunder och du har god erfarenhet av systematisk, strukturerad kundbearbetning och planering. Du är resultatorienterad, affärsmässig och arbetar långsiktigt. Att du kommunicerar obehindrat i svenska, har goda kunskaper i engelska samt har B-körkort är ett krav för tjänsten.
 
Har du dokumenterad erfarenhet som säljare B2B, med uppsökande och relationskapande försäljningsarbete? Ett tekniskt intresse och har arbetat som resande säljare tidigare? Då vill vi gärna att du söker tjänsten som säljare hos oss. 

För mer ingående information om tjänsten är du välkommen att kontakta Adecco som vi samarbetar med i den här rekryteringsprocessen. 

 

Kontakta gärna ansvarig rekryterare:
Johanna Stighall på 073-684 73 81 eller

Har du frågor angående din ansökan, var god kontakta Adeccos kandidatsupport via

 

Sista ansökningsdag 2021-04-25

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.