PODAB:s årliga julklapp till Stadsmissionen 

Julgåva till Kalmars Stadsmission

I år får Kalmar ny tvätt & torkutrustning

Varje år skänker PODAB ny professionell tvätt- och torkutrustning till en av Stadsmissionens regionala verksamheter. I år kunde vi överraska Stadsmissionen i Kalmar som blev otroligt glada och tacksamma.
 
På Stadsmissionen i Kalmar används tvättstugan framför allt till behövande. Det kan vara hemlösa som kommer förbi och får en fika medan de tvättar sina kläder. Även pensionärer och barnfamiljer som inte har möjlighet eller råd till egen tvättmaskin i hemmet kommer dit för att få hjälp. Maskinerna som skänktes, en tvättmaskin StreamLine TM 9060 och en torktumlare StreamLine T 9153 VP, är utvalda och anpassade för just deras behov. PODABs personal har dessutom engagerat sig i julklappen och samlade ihop en hel pall med kläder för både stora och små.
 
Med vår specialistkompetens hoppas vi kunna underlätta deras viktiga arbete och vi vill passa på att tacka Stadsmissionen för deras enorma engagemang och stora hjärta som sprider hopp i hela Sverige.
 
Vi önskar er alla en God Jul och ett riktigt Gott Nytt År!

Vi ringer Stadsmissionen i Kalmar!

 I år kunde vi överraska Stadsmissionen i Kalmar med det glada beskedet; ny tvätt och torkutrustning var på väg till dem!

 

 

”Wow, vad härligt! Vi är i stort behov av ny tvättutrustning. Det är nämligen så att vår tvättstuga är rätt risig idag. Personalen säger att den är opålitlig. Vi är otroligt tacksamma för den enorma gåvan. Det kommer att göra stor skillnad.”

- Jens Bergzén, Stadsmissionen i Kalmar

   

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: