Tvättstugan – en miljövinnare

I nummer 2/2021 av BoBättre handlar ett stort reportage i tidningen om hur man gör tvättstugan till en miljövinnare. Artikeln börjar med information om hur stort energi- och resursslöseriet blir om varje lägenhetsinnehavare tvättar i egen tvättmaskin i lägenheten. En gemensam tvättstuga med fyra maskiner, ger 700 kilo avfall när de skrotas till skillnad från att ha 70 maskiner (en i varje lägenhet) som förorsakar hela sju ton avfall. 

I artikeln kan man bland annat läsa om Drömtvättstugan som Brf Steglitsen vann i PODABs jubileumstävling. Ur ett hållbarhetsperspektiv är det absolut bäst att tvätta i den gemensamma tvättstugan. Men då måste den också användas i stället för att man, som många gör, tvättar i den egna lägenheten. Därför gjorde vi om Brf Steglitsen gamla och tråkiga tvättstuga till en trivsam och funktionell miljö som används av de boende. 

Vill du veta mer om hur vi gjorde om den gemensamma tvättstugan till en drömtvättstuga? Då kan du läsa om tanken bakom, vilka produkter vi valde och den otroliga förvandlingen i tvättstugan!

Läs artikeln om Tvättstugan – en miljövinnare!

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: