Trivsel i tvättstugan ger nöjda hyresgäster

"En tvättstuga att trivas i"

 
Henrik Gesang, fastighetsägare i Göteborg bestämde sig för att skapa en tvättstuga att trivas i efter att han inspirerades av drömtvättstugan i Karlstad. Med PODABs produkter och experthjälp blev tvättstugan ett trivselrum som uppskattas av hyresgästerna.

På Hjalmar Brantingsgatan 15 i Göteborg trivs hyresgästerna efter en lyckad renovering och byte av maskinparken. Med PODABs produkter och experthjälp blev tvättstugan ett trivselrum.

-Drömtvättstugan var en stor inspirationskälla för mig när det var dags att renovera den gemensamma tvättstugan. Jag ville också ge mina hyresgäster en tvättstuga att trivas i. Utifrån min erfarenhet ser jag att om det uppstår konflikter i huset är det oftast i tvättstugan det händer. Därför tyckte jag det var extra viktigt att prioritera det utrymmet för den allmänna trivseln, menar Henrik Gesang.

-Efter det att vi installerade PODABs produkter och fräschade upp tvättstugan med nya avlastningsytor, gröna växter och fina tavlor har mina hyresgäster varit lyriska. De jag har pratat med tycker att trivseln är på topp. Det var ju det som var inspirerande. Att omvandla en helt vanlig tvättstuga till ett rum att trivas i”, säger Henrik Gesang, på Gesang Fastighets AB.

 

 

För mer information kontakta:

Josephine Lilja, Marknadschef, PODAB,

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: