Du kan inte längre söka tjänsten - säljare till Stockholm

PODABs personal

Svarstiden har gått ut! Tack för visat intresse!

Om tjänsten

Som säljare hos PODAB ingår du i ett försäljningsteam med totalt 10 säljare och rapporterar till försäljningschefen. Du utgår ifrån Stockholmskontoret i Skärholmen och har delat ansvar för försäljningen i Storstockholm. Du arbetar tillsammans med tre säljare och tre tekniker. Utöver försäljningsteamet har du nära samarbete med övriga funktioner inom bolaget såsom teknisk support, marknads- och leveransavdelningen. Totalt arbetar det 30 kollegor inom bolaget.
 
I din roll som säljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta:

 • Prospektering av nya kunder 

 • Bearbetning av nya samt befintliga kunder och återförsäljare

 • Ta fram anpassade helhetslösningar i nära dialog med kund

 • Ansvara för projektet från offert till leverans och uppföljning

 • Genomföra kundaktiviteter och event
   

Våra kunder är bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och övriga verksamheter där tvättstugeutrustning används. Med en hög servicenivå skapar du goda, långsiktiga relationer med kunder, återförsäljare och leverantörer.

Om dig

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som säljare B2B, med uppsökande och relationskapande försäljningsarbete. Med ett tekniskt intresse har du goda förutsättningar att komma in i arbetet på ett bra sätt. Erfarenhet av att ha arbetat mot fastighetsbranschen är meriterande men inget krav. 

Att du kommunicerar obehindrat i svenska, har goda kunskaper i engelska samt har B-körkort är ett krav för tjänsten.

Som person trivs du med hög närvaro ute hos dina kunder och du har god erfarenhet av systematisk, strukturerad kundbearbetning och planering. Du är affärsmässig och arbetar långsiktigt, med förmågan att skapa förtroendefulla och starka relationer. 

För att trivas hos oss på PODAB är du en person med hög energi och stor egen drivkraft. Du är prestigelös och öppen i din kommunikation. Inte minst är du en lagspelare som bidrar till ett härligt arbetsklimat!
 
Viktigt för tjänsten är att du har:

 • Erfarenhet av försäljningsarbete B2B

 • Ett stort eget driv

 • Förmågan att arbeta med systematisk och strukturerad kundbearbetning

 • B-körkort

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om PODAB

PODAB är ett familjeägt företag som sedan 1945 har specialiserat sig på professionell tvättstugeutrustning. Våra produkter finns i flerfamiljshus, inom städsektorn och på brandstationer, för att bara nämna några platser. Ambitionen är att våra produkter, vår specialistkompetens och väl utvalda produktsortiment ska leda till ett bekymmersfritt ägande för kunden. PODAB omsätter 150 miljoner och har 30 engagerade medarbetare samt ett väl etablerat samarbete med återförsäljare runt om hela landet.
 

 

 

 

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

  Tack för din offertförfrågan.

  Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

  Koden: