Ny jultradition på PODAB


Magnus Köllbring på Göteborgs Stadsmisson, tillsammans med PODABs servicetekniker Jimi och Stefan som levererar och installerar julklappen.

I år ger vi julklappen till Stadsmissionen

Som tack för ett fint arbete vill vi ge en speciell julklapp till Stadsmissionen i år. Vi vill tacka Stadsmissionen för det enorma engagemanget och det stora hjärtat som sprider hopp i hela Sverige. På avgiftningskliniken som drivs av Stadsmissionen i Göteborg har vi installerat professionell tvätt- och torkutrustning. Eftersom de bedriver sjukvård med höga hygienkrav där, krävs effektiv och snabb utrustning av högsta kvalitet. Det kunde vi bidra med vilket vi är oerhört glada över. Nu har de tvättmaskin StreamLine 9070 och torktumlare T 9153 K.

Hela PODABs personal har också engagerat sig i julklappen och gått ihop för att ge en extra gåva. Vi samlade ihop 150 kg i vår interna klädinsamling och lämnade över 14 jutesäckar fullproppade med kläder för stora som små. 

Vi har under åren hjälpt Stadsmissionen med bidrag och begagnade produkter för att stödja upp och hjälpa till. I år ville vi slå på stort och bidra med nya professionella produkter som de kan ha nytta av under många, många år framöver. Och det bästa av allt är att vi skapat en ny jultradition. Varje år kommer vi ut till olika Stadsmissioner i Sverige för att ge specialistkompetens i form av professionell tvättstugeutrustning. 

Vi önskar er alla en God Jul och ett riktigt Gott Nytt År!

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: