PODAB fortsätter att växa och söker ytterligare en tekniker till Stockholm

Servicetekniker sökes

Servicetekniker till Stockholm

Är du en driven servicetekniker som vill arbeta med ett brett sortiment av unika, kundanpassade lösningar? Då kan du vara den vi söker!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som servicetekniker på PODAB är att installera och serva professionell tvättutrustning. Du kommer att arbeta både med PODABs egna produkter och andra varumärken.

För oss är det självklart att du utför ditt arbete med stor noggrannhet, men det är också viktigt att du gillar att arbeta självständigt och är duktig på att prioritera och strukturera upp din dag. I rollen som servicetekniker ingår mycket kundkontakt, därför lägger vi stor vikt vid att du är kundorienterad. 

Placeringsort och arbetsområde Storstockholm.

Vem trivs hos oss?
Vi söker dig som har någon form av teknisk el-utbildning på gymnasiet och/eller högskolan. Vi tror att du har erfarenhet av apparatmekanik och att du har arbetat med service tidigare. Det är meriterande om du har el- och/eller kylbehörighet.

Vi hoppas att du i tidigare roller arbetat självständigt och att du är van vid att planera din tid och ditt arbetsflöde. Som person är du självgående, ansvarstagande och serviceinriktad. 

Du trivs med att skapa och bygga nätverk som du underhåller genom att vara utåtriktad, aktiv och social. Du är säljande i ditt förhållningssätt och vill vara delaktig i PODABs tillväxt i Stockholm.

Körkort är ett krav. 

Vi erbjuder dig!
PODAB erbjuder dig ett fritt arbete där du arbetar med marknadsledande lösningar och produkter i ett kundorienterat företag. Som anställd välkomnas du till ett företag med familjär stämning, fin gemenskap och ett starkt samarbete. Vi arbetar hårt och målinriktat tillsammans, samtidigt som vi uppmuntrar varandra att ha en bra balans mellan arbete och privatliv. Hos oss får du stimulerande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansök här

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: