PODAB söker servicetekniker i Göteborg

PODABs personal

Är du en driven servicetekniker som vill arbeta med ett brett sortiment av unika kundanpassade lösningar? Då kan du vara den vi söker!
 
I över 70 år har PODAB specialiserat sig på professionell tvättstugeutrustning. Våra produkter finns i flerbostadshus, på hotell och restauranger, på brandstationer, sjukhem och ridhus, för att bara nämna några platser. Under 2011 byggde vi om vårt kontor i Göteborg och samma år invigdes de nya lokalerna där utveckling, lager och försäljning drivs under ett och samma tak. PODAB har starka, stabila leverantörer och ett sortiment som är specialanpassat för den svenska marknaden. Med Jimmy Nilsson som VD fortsätter vi att växa och skapa förutsättningar för att optimera tvättutrustningen i alla svenska tvättstugor.

 
Som servicetekniker på PODAB i Göteborg ingår du i ett team av tre tekniker som utgår ifrån kontoret i Askim. Ni arbetar över hela stor-Göteborg och fördelar både installation, förebyggande service och garantiuppdrag mellan er. Kunderna består av bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare och kommunala fastighetsägare och ni samarbetar med distriktets bägge erfarna säljare. Som servicetekniker är du en viktig del i att skapa ett bekymmersfritt ägande för kunden. Vi värdesätter att du inger trygghet och förtroende genom att visa våra kunder kompetens och ett stort engagemang. Med en hög servicenivå skapar du goda långsiktiga relationer.

Vem trivs här?

För att lyckas i rollen som servicetekniker har du några års erfarenhet av serviceuppdrag B2B och du har ett passionerat intresse för att bygga kundrelationer och att överträffa kunders förväntningar. Du är en prestigelös lagspelare med en teknisk förståelse inom områdena El och VVS. Du talar och skriver svenska och har kunskaper i engelska. Vi värdesätter öppenhet, hög energi och ett stort eget driv. Du trivs med att arbeta kundnära ute på fältet. Det förekommer några hotellövernattningar/år i tjänsten. Vi tillhandahåller dig en servicebil och du innehar B-körkort.

Vi erbjuder dig!

PODAB erbjuder dig ett fritt arbete där du arbetar med marknadsledande lösningar och produkter i ett kundorienterat företag. Som anställd välkomnas du till ett företag med familjär stämning, gemenskap och starkt samarbete. Vi arbetar hårt och målinriktat tillsammans, samtidigt som vi uppmuntrar varandra att ha en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi gör kontinuerligt gemensamma aktiviteter som emellanåt innebär roliga resor tillsammans. Hos oss får du stimulerande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter.

Låter det intressant?

Tveka inte att höra av dig till Tomas Ivarsson på 031-752 01 20 eller med din ansökan så snart som möjligt.

 

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: