PODAB Boka - nytt digitalt bokningssystem

Boka smidigt med nytt bokningssystem

PODABs nya digitala bokningssystem kommer att underlätta för såväl kunder som boende och göra tvättstugan ännu mer bekymmersfri. Det ger också PODAB helt nya verktyg för att ytterligare utveckla produkter och service för användarens bästa.

Med PODABs nya digitala bokningssystem, PODAB Boka kan tvättpasset bokas på ett smidigt sätt från telefonen, datorn eller surfplattan. Eftersom man inte behöver gå ner till tvättstugan för att boka tid slipper man springa mellan lägenheten och tvättstugan. Om man ändå föredrar att boka på plats finns en fast digital bokningsskärm i huset. Med PODAB Boka är dubbelbokningar ett minne blott. Något som också är fördelaktigt är att bara den som har bokat lokalen har tillträde till den.
 
Och digitaliseringen ger fler fördelar. PODAB kan för första gången kommunicera direkt med slutanvändaren, vilket i sin tur gynnar kunder och boende.

– Ju mer kunskap vi har om användningen av tvättstugan desto bättre kan vi utveckla vår service och våra produkter. Vi ser att det här systemet kan ge många nya möjligheter och vinster. På sikt kan det ge tillbaka värdefull information till alla som använder det och underlätta vardagen ännu mer, genom att till exempel skicka tips eller påminnelser om när tvättstugan är ledig, säger Jimmy Nilsson vd på PODAB.

Bokningssystemet kan användas på olika sätt, också för andra behov i huset. Den ersätter den traditionella bokningstavlan, men kan även användas för att styra tvättutrustningen. Andra gemensamma utrymmen så som bastu och gym kan också bokas. 

 
För mer information kontakta:

Erik Cornelius
Produktchef

031-752 01 33

Din offertförfrågan

Lägg till fler produkter

    Tack för din offertförfrågan.

    Vi återkopplar inom kort. Du får även en bekräftelse skickat till din angvina mejladress.

    Koden: